Amsterdam

Amsterdam – Oranje-Vrijstaatplein 25

Oranje-Vrijstaatplein 25

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Oranje-Vrijstaatplein 25, 1093NG Amsterdam Op een heerlijke locatie in Oostpoort bieden wij dit praktisch ingedeelde driekamerappartement (ca. 81m²) gelegen in een nieuwbouwcomplex uit 2014 aan. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, is bereikbaar per lift en beschikt tot slot over een eigen parkeerplaats…

Oranje-Vrijstaatplein 25, 1093NG Amsterdam
Op een heerlijke locatie in Oostpoort bieden wij dit praktisch ingedeelde driekamerappartement (ca. 81m²) gelegen in een nieuwbouwcomplex uit 2014 aan. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, is bereikbaar per lift en beschikt tot slot over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is gelegen op de kop van winkelcentrum Oostpoort en grenst aan de Ringvaart. Oostpoort is een relatief nieuw winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken, boetiekjes en tal van lunch- en dinergelegenheden. De Oranje-Vrijstaatkade grenst direct aan de Watergraafsmeer, bekend om onder andere Park Frankendael. Hier vindt u de maandelijkse Pure Markt, tevens is dit een fijne plek om te ontspannen, wandelen of de dineren (o.a.. Restaurant de Kas). Aan de Linnaeusstraat, Middenweg en Linnaeusparkweg, zijn eveneens diverse winkel te vinden. Anderzijds vindt u de fraaie Plantagebuurt en onder andere de Dappermarkt. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van scholen, OV en heeft een goede verbinding met de Ring A10.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree is de tweede verdieping bereikbaar via de lift of het trappenhuis. Via de galerij is aan het einde de privé entree van het appartement bereikbaar.

Hal, toegang tot alle vertrekken. Grote slaapkamer direct aan uw rechterhand gelegen. De badkamer is naast de grote slaapkamer gelegen en beschikt over een ligbad, inloopdouche en wastafel. Apart toilet met fontein tevens bereikbaar vanaf de hal. Ruime CV-kast tevens bereikbaar vanaf de hal met ruimte voor opslag. Vanuit de hal toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van open keuken 5-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een privé parkeerplaats in de garage.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 81m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Nieuwbouwcomplex uit 2014
- Complex voorzien van lift
- Eigen parkeerplaats in de kelder
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Grote VVE, professioneel beheer door Munnik VVE beheer
- Servicekosten bedragen €157,06 (appartement) en €38,- (parkeerplaats)
- MJOP aanwezig
- Erfpacht, jaarcanon €1216,56 (AB2000, einde tijdvak 2060)
- Eeuwigdurende tijdvak vastgeklikt voor €1351,61 (plus indexering)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens