Amsterdam

Amsterdam – Orteliuskade 28H

Orteliuskade 28H

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
64 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Orteliuskade 28H, 1057AD Amsterdam Op een van de populairste plekken van de Baarsjes bieden wij een sfeervol, licht en instapklaar appartement van ca. 64m² aan. Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft door haar hoekligging bijzonder veel ramen en is pal aan het…

Orteliuskade 28H, 1057AD Amsterdam
Op een van de populairste plekken van de Baarsjes bieden wij een sfeervol, licht en instapklaar appartement van ca. 64m² aan. Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft door haar hoekligging bijzonder veel ramen en is pal aan het Rembrandtpark gelegen met heerlijk groen uitzicht. Een rustige plek met alles wat de stad te bieden heeft op steenworp afstand gelegen!

Locatie & Bereikbaarheid:

Het appartement bevindt zich direct aan het Rembrandtpark. De Orteliuskade is een rustige straat, met de nodige horecagelegenheden in de buurt, waaronder Café Zurich, Le French Café, Bar Baarsch en natuurlijk de Foodhallen. Voor sport en recreatie loopt u de voordeur uit het Rembrandtpark in, maar ook het Erasmuspark en het Vondelpark bevinden zich op een paar minuten fietsen.

De locatie is zeer goed bereikbaar: u kunt binnen 10 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat, maar de woning is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ringweg A10, A4 en A9 zijn snel te bereiken. Diverse bushaltes en tramhaltes liggen op loopafstand. Bovendien zijn er rechtstreekse verbindingen met Amsterdam Centraal Station, het Leidseplein en Station Zuid/WTC.

Indeling van de woning:
Via de eigen authentieke voordeur is het toegang tot de woning. Tochtportaal met ruimte voor de garderobe. Riante woonkeuken met sfeervol zicht op het park. Deze ruimte is eenvoudig op te delen om hier een tweede slaapkamer te creëren. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron en vaatwasser. De woonkamer is gelegen in de hoek van de woning waardoor deze bijzonder veel natuurlijk lichtinval heeft. De ruime slaapkamer is naast de woonkamer gelegen en is voorzien van een aantal originele inbouwkasten. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Tot slot een praktische wasruimte die ruim genoeg is om ook de nodige spullen in op te bergen.

Orteliusstraat:
Abraham Ortelius (1527-1598), Vlaams aardrijkskundige, vervaardiger van een beroemde atlas.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 64m² (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
- Momenteel één ruime slaapkamer, eenvoudige een tweede slaapkamer te creëren
- Geveltuintje met bankje op het zonnige westen (geen privé eigendom)
- Direct aan het Rembrandtpark, ieder seizoen een nieuw uitzicht!
- Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht!
- Keuken in 2019 vernieuwd, badkamer in 2022
- Bijzonder fraai jaren '30 appartement
- WOZ waarde 2023 EUR 537.000
- VVE in eigen beheer, maandelijkse bijdrage is €180,-
- VVE zal eind maart groot onderhoud (dak, balkons, schilderwerk) uitvoeren waarvoor voldoende middelen in kas zitten
- Parkeren middels het vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens