Amsterdam

Amsterdam – Orteliusstraat 333-3

Orteliusstraat 333-3

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
94 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

ORTELIUSSTRAAT 333-3, 1056 PB AMSTERDAM Ruim dubbel bovenhuis van ca. 94m² met een balkon grenzend aan de keuken en een terras op de bovenste verdieping. Het appartement bevindt zich in het populaire gedeelte van Amsterdam West tussen het Rembrandtpark en het Erasmuspark in. De woning…

ORTELIUSSTRAAT 333-3, 1056 PB AMSTERDAM

Ruim dubbel bovenhuis van ca. 94m² met een balkon grenzend aan de keuken en een terras op de bovenste verdieping. Het appartement bevindt zich in het populaire gedeelte van Amsterdam West tussen het Rembrandtpark en het Erasmuspark in. De woning ligt in een rustige straat met authentieke jaren 30 woningen, brede stoepen en mooie lindebomen.

De woning is gelegen op eigen grond, wordt casco opgeleverd en biedt u daarom eindeloos veel mogelijkheden om hier uw droomhuis te realiseren.

Ligging/bereikbaarheid:
De buurt, welke grotendeels door architecten van de Amsterdamse School is ontworpen, biedt een grote diversiteit aan winkels, eetgelegenheden (veel nieuwe en leuke restaurants) en verscheidene sportmogelijkheden. Het appartement is zeer gunstig gelegen t.o.v. het Rembrandtpark, de binnenstad, openbaar vervoersmogelijkheden en snelweg. Met de auto bent u binnen 2 minuten op de Ringweg A10 (S105). De woning ligt of fietsafstand van het centrum van Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld het Museumplein en het prachtige Vondelpark.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree.

Derde verdieping:
Middels de trap bereikt u de hal. De hal biedt u toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich een open woonkeuken. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon. Centraal gelegen de badkamer v.v. een ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is heerlijk licht.

Vierde verdieping:
Door middel van de interne trap vanuit de hal bereikt u de vierde en tevens de hoogste verdieping van het appartement. Deze verdieping is tevens vanuit de woonkamer met een interne trap te bereiken.

Orteliusstraat:
Abraham Ortelius (1527-1598), Vlaams aardrijkskundige, vervaardiger van een beroemde atlas. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 94m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Kleine, actieve VVE
- Maandelijkse servicekosten: € 151,25
- Energielabel G
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- "As is where is" clausule van toepassing
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens