Amsterdam

Amsterdam – Oudezijds Voorburgwal 278

Oudezijds Voorburgwal 278

€ 565.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
57 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Oudezijds Voorburgwal 278, 1012 GL Amsterdam Aan een van de mooiste plekken aan de Oudezijds Voorburgwal, bieden wij dit prachtige, high-end gerenoveerde appartement (ca. 57m²) aan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer en-suite, een riante living met…

Oudezijds Voorburgwal 278, 1012 GL Amsterdam
Aan een van de mooiste plekken aan de Oudezijds Voorburgwal, bieden wij dit prachtige, high-end gerenoveerde appartement (ca. 57m²) aan. De woning is verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer en-suite, een riante living met luxe woonkeuken en prachtig uitzicht over de gracht. Het is heerlijk wonen aan de Oudezijds Voorburgwal met alle gemakken die de bruisende binnenstad van Amsterdam te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid
Het appartement is direct aan de Ouderzijds Voorburgwal gelegen middenin het historische en levendige centrum van Amsterdam. In de directe omgeving van het appartement bevinden zich vele winkels, verschillende cafés, restaurants, musea en historische gebouwen. De Stopera en de Nieuwmarkt bevinden zich op loopafstand maar ook het Rembrandtplein, het Spui, en de Dam liggen om de hoek. Met het openbaar vervoer bent u binnen enkele minuten op het Centraal Station of op Amsterdam Zuid met een directe verbinding tot Schiphol. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling
Eigen entree aan de gracht.

Begane grond
Charmante hal met toegang tot de ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning met prachtig uitzicht over de gracht. Dit vertrek is voorzien van een badkamer en-suite uitgerust met een ligbad, douche en wastafel met marmeren/houten meubel. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming. Het toilet is separaat en beschikt over een fontein. De koperen details en charmante tegels geven de badkamer bijzonder veel sfeer. Ook de was kast met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger zijn op deze verdieping gesitueerd.

Eerste verdieping
Middels de trap bereikt u de eerste verdieping. U komt hier binnen in de riante living met de woonkamer aan de voorzijde gelegen. Rondom de trap is een gezellig natuurstenen bar gecreëerd en een ingebouwd systeem voor de televisie. Drie grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel licht en prachtig uitzicht over de gracht. De luxe uitgevoerde open keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, 4-pits fornuis, Quooker kraan, vaatwasser en oven.
Het appartement beschikt over een separate berging (ca. 9m²), gelegen in het onderpand.
De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 57m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Pand gebouwd in 1985, betonnen fundering
- Recent high-end gerenoveerd
- Prachtige ligging, recht tegenover hotel The Grand
- Gezonde VvE bestaande uit 4 leden
- Maandelijkse servicekosten bedragen €207,15 inclusief voorschot stookkosten
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens