Amsterdam

Amsterdam – Overvoorde 20

Overvoorde 20

€ 1.600,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
68 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

OVERVOORDE 20, 1082 GA te Amsterdam Om de hoek van het Gelderlandplein, ligt dit strak onderhouden driekamerappartement met een totaal oppervlak van ca. 68m² en een berging in de onderbouw. Ligging Het appartement ligt in Buitenveldert, in het groene Amsterdam Zuid maar ook om de…

OVERVOORDE 20, 1082 GA te Amsterdam

Om de hoek van het Gelderlandplein, ligt dit strak onderhouden driekamerappartement met een totaal oppervlak van ca. 68m² en een berging in de onderbouw.

Ligging
Het appartement ligt in Buitenveldert, in het groene Amsterdam Zuid maar ook om de hoek van de bruisende Zuidas, de VU en het vernieuwde winkelcentrum Groot Gelderlandplein, met een keur aan winkels, koffietentjes en modezaken. Traiteur Gusto serveert een heerlijke lunch en voor een kopje koffie kunt u terecht bij de Coffee Company. De goede verbinding met tramlijn 5 en 51 stoppen om de hoek en brengen u direct naar het Amsterdamse centrum of naar het Stadshart Amstelveen. Het Amsterdamse Bos ligt op fietsafstand, en het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen zelfs op loopafstand. De fiets kan veilig worden gestald in de eigen berging op de begane grond en de auto kan voor de deur worden geparkeerd, met vergunning.

Indeling:
Entree, trap naar de galerijflat op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Tochtportaal, hal, keuken, separaat toilet, badkamer, woonkamer, balkon, twee slaapkamers, berging in de onderbouw. De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een stenen werkblad en diverse inbouwapparatuur. De lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon op het zuiden en ook tot de twee slaapkamers. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning (galerijkant) en staat in open verbinding met de woonkamer maar kan door middel van schuifdeuren worden afgesloten. De tweede slaapkamer is te vinden aan de andere zijde van het appartement en de moderne badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en een moderne inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, ca. 68m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Balkon op het zuiden
- Berging in de onderbouw
- Goed onderhouden
- Blokverwarming; voorschot stookkosten € 60,- per maand
- Waarborgsom twee maanden huur
- Verhuur aan studenten is niet mogelijk / not possible for students
- Parkeren via vergunningstelsel
- Niet Gemeubileerd / Not furnished
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens