Amsterdam

Amsterdam – Palestrinastraat 16-2

Palestrinastraat 16-2

€ 1.400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
152 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Palestrinastraat 16-2, 1071 LE Amsterdam Bijzonder licht dubbel bovenhuis van ca. 152m2 met hoge plafonds en hoge raampartijen en maar liefst vier slaapkamers, gelegen op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-Zuid op eigen grond. De sfeervolle woning met authentieke details zoals klassieke ornamenten, biedt de…

Palestrinastraat 16-2, 1071 LE Amsterdam

Bijzonder licht dubbel bovenhuis van ca. 152m2 met hoge plafonds en hoge raampartijen en maar liefst vier slaapkamers, gelegen op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-Zuid op eigen grond. De sfeervolle woning met authentieke details zoals klassieke ornamenten, biedt de mogelijkheid voor de aanleg van een dakterras (met vergunning).

Bereikbaarheid
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, met alle voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de diverse winkels, speciaalzaken, boetieks en (lunch)restaurants in de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat, P.C. Hooftstraat en de Beethovenstraat. Voor kunst en cultuur wandelt u naar het Museumplein of het Concertgebouw. Voor een wandeling, sport en recreatie loopt u in enkele minuten naar het Vondelpark. Op zaterdag is er de Zuidermarkt op het Jacob Obrechtplein. Diverse kinderdagverblijven, goed aangeschreven (internationale) scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. Op de op loopafstand gelegen Willemsparkweg en de De Lairessestraat lopen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden. Binnen vijf à tien minuten fietst u naar de Zuidas, met Station-Zuid WTC, of bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende openbare parkeergelegenheid.

Indeling
Vanaf de straat is er een eigen entree met trap naar de tweede verdieping. Binnenkomst in het appartement via de brede overloop met separaat toilet, inbouwkasten en toegang tot het woongedeelte.
Dit woondeel met hoge plafonds (> 3 meter) en met bijzonder veel lichtinval bestaat uit een ruime doorzon woonkamer, met sfeervolle open haard en balkon aan de voorzijde dat uitzicht biedt op de Obrechtkerk, en een aangrenzende eetkamer en-suite. Via de eetkamer is er toegang tot de halfopen keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pitsgasfornuis met afzuigsysteem, een koel/vries combinatie, een combi-oven, een magnetron, een vaatwasser en van veel bergruimte.

De trap op de overloop leidt naar de derde, bovenste, verdieping. Hier bevinden zich een separaat toilet, vier slaapkamers, een fijn balkon (ca. 7m2) en een ruime badkamer, voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. Op de overloop bevindt zich de trap die naar het toegangsluik tot het dak leidt. Enkel een vergunning is nog nodig voor de aanleg van een dakterras.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 152m2 (NEN2580-meetrapport aanwezig);
- Heerlijk licht en sfeervol dubbel bovenhuis op de tweede en derde verdieping;
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
- Kleine VvE, servicekosten € 250,- per maand in eigen beheer gereserveerd;
- Oplevering in overleg.
- Parkeren via vergunningstelsel (bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens