Amsterdam

Amsterdam – Paramaribostraat 116-1

Paramaribostraat 116-1

€ 615.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
64 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Paramaribostraat 116-1, 1058 VP Amsterdam In de populaire buurt ‘De Baarsjes’ bieden wij dit kwalitatief hoog afgewerkte appartement (64m²) aan, onderdeel van een hoogwaardige ontwikkelproject. Deze recent gerenoveerde woning (eigen grond) beschikt over een riante living met gezellige woonkeuken, twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijk…

Paramaribostraat 116-1, 1058 VP Amsterdam

In de populaire buurt ‘De Baarsjes’ bieden wij dit kwalitatief hoog afgewerkte appartement (64m²) aan, onderdeel van een hoogwaardige ontwikkelproject. Deze recent gerenoveerde woning (eigen grond) beschikt over een riante living met gezellige woonkeuken, twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijk balkon op het Oosten en een eigen entree. Kortom, heerlijk wonen op een prachtige locatie in Amsterdam!

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark in de populaire buurt ‘de Baarsjes’. De Paramaribostraat is een rustige en kindvriendelijke straat op steenworp afstand van veel leuke barretjes en eettentjes zoals Bar Baarsch, Radijs, Frits, Bartack, huiskamer van Rembrandt, Edel, en de Coffee Company. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Jumbo en Lidl (om de hoek aan de Postjeskade), Albert Heijn (Postjesweg) en diverse speciaalzaken (tevens aan de Postjesweg). Ook de Kinkerstraat bevindt zich in de nabije omgeving met een divers aanbod aan leuke winkels. Diverse OV-haltes (bus & tram) op loopafstand aan de Hoofdweg en de Postjesweg. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10, parkeren doet u met vergunning voor de deur!

Indeling

Eerste verdieping

Eigen entree. Hal met separaat toilet en bergruimte verleent toegang tot de riante living. Het woonkamer gedeelte treft u aan de voorzijde van de woning en beschikt over twee grote raampartijen. Via de gezellige woonkeuken met een kookeiland met bar voorzien van een spoelbak met Quooker, inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, combioven, koelkast en vriezer bereikt u het eetkamer gedeelte. Middels openslaande deuren heeft u via deze ruimte toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het Oosten. De master bedroom is tevens aan de achterzijde gesitueerd, beschikt over opbergruimte en verleent ook toegang tot het balkon. De luxe afgewerkte badkamer bereikt u via de woonkamer en is uitgerust met een riante inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Het toilet treft u separaat in de hal. Een tweede goed bemeten slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en bereikbaar vanuit de hal.

De gehele woning is voorzien van een prachtige visgraat houten vloer en vloerverwarming.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht 64m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Eigen entree
- Dubbel glas
- Vloerverwarming
- Energielabel A
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- Oplevering in overleg
- Openslaande deuren naar zonnig balkon

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens