Amsterdam

Amsterdam – Paramaribostraat 116-2

Paramaribostraat 116-2

€ 615.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
65 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Paramaribostraat 116-2, 1058 VP Amsterdam. In de populaire buurt ‘De Baarsjes’ bieden wij dit kwalitatief hoog afgewerkte appartement (65m²) aan, onderdeel van een hoogwaardige ontwikkelproject. Deze recent gerenoveerde woning (eigen grond) beschikt over een riante living met gezellige woonkeuken, twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijk…

Paramaribostraat 116-2, 1058 VP Amsterdam.

In de populaire buurt ‘De Baarsjes’ bieden wij dit kwalitatief hoog afgewerkte appartement (65m²) aan, onderdeel van een hoogwaardige ontwikkelproject. Deze recent gerenoveerde woning (eigen grond) beschikt over een riante living met gezellige woonkeuken, twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijk balkon op het Oosten en voldoende opbergruimte. Kortom, heerlijk wonen op een prachtige locatie in Amsterdam!

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark in de populaire buurt ‘de Baarsjes’. De Paramaribostraat is een rustige en kindvriendelijke straat op steenworp afstand van veel leuke barretjes en eettentjes zoals Bar Baarsch, Radijs, Frits, Bartack, huiskamer van Rembrandt, Edel, en de Coffee Company. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Jumbo en Lidl (om de hoek aan de Postjeskade), Albert Heijn (Postjesweg) en diverse speciaalzaken (tevens aan de Postjesweg). Ook de Kinkerstraat bevindt zich in de nabije omgeving met een divers aanbod aan leuke winkels. Diverse OV-haltes (bus & tram) op loopafstand aan de Hoofdweg en de Postjesweg. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10, parkeren doet u met vergunning voor de deur!

Indeling

Tweede verdieping
Entree met separaat toilet verleent toegang tot de riante living. Het woonkamer gedeelte treft u aan de voorzijde van de woning en beschikt over twee grote raampartijen. Via de gezellige woonkeuken met een kookeiland met bar voorzien van een spoelbak met Quooker, inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, combioven, koelkast en vriezer bereikt u het eetkamer gedeelte. Middels een grote schuifpui heeft u via deze ruimte toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het Oosten. Een van de twee goed bemeten slaapkamers is tevens aan de achterzijde gesitueerd en verleent ook toegang tot het balkon. De bijzonder lichte master bedroom is aan de voorzijde gelegen met aangrenzend de luxe afgewerkte badkamer uitgerust met een riante inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel. De wasruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger alsmede extra opbergruimte bereikt u via de hal.
De gehele woning is voorzien van een prachtige visgraat houten vloer en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
Onderdeel van een nieuwe en hoogwaardige ontwikkeling
Appartementsrecht 65m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
Dubbel glas
Vloerverwarming
Energielabel A
Eigen grond, dus géén erfpacht
Oplevering in overleg
Grote schuifpui naar zonnig balkon.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens