Amsterdam

Amsterdam – Patroclosstraat 16-1

Patroclosstraat 16-1

€ 395.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
64 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Patroclosstraat 16-I, 1076 PM te Amsterdam Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van station Zuid-WTC, bieden wij dit bijzonder lichte en praktisch ingedeelde appartement aan met twee slaapkamers. Ligging/Bereikbaarheid: Het appartement is gelegen aan een autoluw plein in het zeer gewilde…

Patroclosstraat 16-I, 1076 PM te Amsterdam

Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van station Zuid-WTC, bieden wij dit bijzonder lichte en praktisch ingedeelde appartement aan met twee slaapkamers.

Ligging/Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan een autoluw plein in het zeer gewilde stadsdeel Zuid. De woning is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, zo bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand, er zijn diverse bus- en tramverbindingen en met tram 16 en 24 bent u zo in het centrum. Tevens bent u vlakbij het metrostation op de Amstelveenseweg en het treinstation Amsterdam Zuid.

Nabij treft u ook het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op steenworp afstand bevinden zich diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein bevindt zich op loopafstand. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Tevens zijn er diverse (sport)parken in de directe omgeving, o.a. het Amsterdamse Bos.

Indeling:
Eerste verdieping
Eigen opgang. Entreehal. Garderobekast. Aan de achterzijde ligt een slaapkamer met opbergkast inclusief meterkast. Middels openslaande deuren bereikt u het balkon op het westen. Centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, evenals de keuken. Vanuit zowel de tweede slaapkamer als de keuken is er toegang tot het balkon. Aan de voorzijde vindt u de lichte woonkamer (inclusief kachelaansluiting). De badkamer is centraal gelegen met douche, wastafel en toilet.

Patroclosstraat:
Griekse held in de Trojaanse oorlog, bezongen door Homerus (bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 64 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
– Balkon op het westen (ca. 6 m²)
– Gelegen op recht van erfpacht. Algemene bepalingen 2000, 1-jaarlijkse indexering
– Huidige canon woning 16-HS en 16-1: € 836,56 t/m 15 december 2020. Na splitsing zal de canon de helft
van de huidige canon bedragen
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 66,64
– Onder voorbehoud splitsing in appartementsrechten
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– ‘As is, where is clausule’ van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel, twee vergunningen beschikbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens