Amsterdam

Amsterdam – Patroclosstraat 20-3

Patroclosstraat 20-3

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
131 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Patroclosstraat 20 3 & 4, 1076 NG te Amsterdam Licht en hoogwaardig gerenoveerd luxe dubbel bovenhuis (131m²) met zonnig dakterras, drie slaapkamers en een riante woon- en eetkamer voorzien van een speciaal lichtplan en ingebouwde speakers. Het hoek-appartement is gelegen in een rustig gedeelte van…

Patroclosstraat 20 3 & 4, 1076 NG te Amsterdam

Licht en hoogwaardig gerenoveerd luxe dubbel bovenhuis (131m²) met zonnig dakterras, drie slaapkamers en een riante woon- en eetkamer voorzien van een speciaal lichtplan en ingebouwde speakers. Het hoek-appartement is gelegen in een rustig gedeelte van Amsterdam Oud Zuid en biedt een prachtig uitzicht over het van Tuyll van Serooskerkenplein.

Locatie & Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan een autoluw plein in het zeer gewilde stadsdeel Zuid. De woning is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, zo bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand, er zijn diverse bus- en tramverbindingen en met tram 16 en 24 bent u zo in het centrum. Tevens bent u vlakbij het metrostation op de Amstelveenseweg en het treinstation Amsterdam Zuid.

Nabij treft u ook het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op steenworp afstand bevinden zich diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein bevindt zich op loopafstand. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Tevens zijn er diverse (sport)parken in de directe omgeving, o.a. het Amsterdamse Bos.

Indeling:

Tweede etage:
Binnenkomst middels eigen entree.

Derde etage:
Ruime overloop met toilet en ruime bergkast biedt u toegang tot de riante L-vormige woonkeuken en woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor bijzonder veel licht in deze ruimte. Tevens is deze ruimte voorzien van ingebouwde speakers en meerdere inbouwkasten voor de nodige opbergmogelijkheden. De luxe open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis van AEG, oven van Miele, koelkast, vriezer en vaatwasser van Zanussi. De authentieke erker brengt veel sfeer aan de woonkeuken. Aan de voorzijde van de woning treft u de lichte woonkamer met een sfeervol balkon/loggia met uitzicht op het prachtige Van Tuyll van Serooskerkenplein. De woon- en eetkamer zijn van elkaar gescheiden doormiddel van nissen.

Vierde etage:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie ruime slaapkamers met een indrukwekkende open kapconstructie. Tevens is de master bedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van ruime inbouwkasten met C.V. installatie. De luxe badkamer is te bereiken vanuit de hal en is uitgerust met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het separaat toilet is gesitueerd in de hal evenals de vaste kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Vanaf de overloop is een vaste trap naar fraai aangelegd dakterras met een prachtig uitzicht.

Patroclosstraat:
Griekse held in de Trojaanse oorlog, bezongen door Homerus (bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 130,60m² (NEN2580-rapport aanwezig)
- In 2016 hoogwaardig gerenoveerd door CAP Living
- Drie goed bemeten slaapkamers
- Fraai aangelegd dakterras
- VvE met 4 leden
- Professioneel beheerd door Delair vastgoed beheer
- Servicekosten €214,52 per maand
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Goede parkeermogelijkheden, 2 parkeervergunningen per direct verkrijgbaar
- Prachtige houten vloer
- C.V.-installatie (2016)
- Uitgebreid elektraplan
- Ingebouwde speakers
- Eigendom belast met erfpacht, tijdvak loopt tot en met 15 december 2054
- AB2000; jaarlijkse canon 726,63, jaarlijkse indexering
- Oplevering 1 oktober 2022

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens