Amsterdam

Amsterdam – Pieter van der Doesstraat 12HS

Pieter van der Doesstraat 12HS

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
79 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Pieter van der Doesstraat 12-HS, 1056 VE Amsterdam Fantastisch appartement (ca. 79m²) in een bruisend deel van Amsterdam West! Dit charmante benedenhuis is praktisch ingedeeld, beschikt over twee slaapkamers en een tuin op het zuiden. Het is comfortabel wonen in de Baarsjes met alle voorzieningen…

Pieter van der Doesstraat 12-HS, 1056 VE Amsterdam

Fantastisch appartement (ca. 79m²) in een bruisend deel van Amsterdam West! Dit charmante benedenhuis is praktisch ingedeeld, beschikt over twee slaapkamers en een tuin op het zuiden. Het is comfortabel wonen in de Baarsjes met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in het levendige stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West. De Baarsjes staat bekend om het brede aanbod aan winkels, supermarkten, boetieks en horeca dat allemaal op loopafstand van de woning is gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn (XXL), Aldi, Stach, Marqt en de Ten Katemarkt. Boutique zaken waaronder Faam en Fort Negen zijn op een steenworp afstand gelegen. Bar Baarsch, De Neef van Fred, Café Zürich, Café Cook, Terrasmus en Bar Spek zijn voorbeelden van de vele gezellige horecazaken die de buurt rijk is. Ook Het welbekende Sieraad met een fantastisch terras aan het water en De Hallen behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt.

Voor sport en recreatie kunt u terecht in zowel het nabijgelegen Erasmuspark als het Rembrandtpark. De ruim opgezette Admiralengracht biedt waterliefhebbers de mogelijkheid een bootje aan te leggen. De bereikbaarheid is uitstekend: de A10 is gemakkelijk te bereiken via afslag S105/S106. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving: denk hierbij aan de bus- en tramhaltes op de Jan Evertsenstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Hoofdweg. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Een meterkast die ook als berging fungeert. Een separaat toilet. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer met inbouwkasten die tevens over een erker beschikt. De badkamer bevindt zich aan het einde van de hal en is voorzien van een wastafel, een ligbad en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine. De riante woonkamer bevindt zich aan de achterzijde. De open woonkeuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, koel-vriescombinatie en een Quooker. Naast de keuken is de tweede slaapkamer gelegen die beschikt over een inbouwkast. Via openslaande deuren bereikt u de tuin op het zuiden. In de tuin bevindt zich een fijne externe berging waar tevens de C.V-installatie en droger zijn gesitueerd. Door de openslaande deuren staat de woonkeuken in verbinding met de tuin. Het is hier heerlijk borrelen en barbecueën. Door de woning ligt een houten parketvloer.

Kortom: heerlijk wonen in een goed ingedeeld appartement in het populaire gedeelte van de Baarsjes!

Pieter van der Doesstraat:
Aanvoerder van de Hollandse vloot in de strijd tegen de Spanjaarden (1562-1599). Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 79m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Wonen op een toplocatie in Amsterdam West
- Recht van erfpacht. AB 2000. Tijdvak: 1-2-2014 t/m 31-1-2064. Huidig tijdvak is afgekocht
- Verkoper heeft gebruik gemaakt van de spijtoptantenregeling voor overstap eeuwigdurende erfpacht
- Energielabel C
- Gezonde actieve VVE. Professioneel beheerd door Arlanda VVE beheer
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 87,28
- VVE in bezit van MJOP
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens