Amsterdam

Amsterdam – Polderweg 120

Polderweg 120

€ 875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
115 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Polderweg 120+PP, 1093KP Amsterdam Aan de Polderweg, gelegen in het populaire Amsterdam oost, bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 115m²) inclusief parkeerplaats aan. De woning is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een ruime living met open keuken, twee balkons en een twee…

Polderweg 120+PP, 1093KP Amsterdam

Aan de Polderweg, gelegen in het populaire Amsterdam oost, bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 115m²) inclusief parkeerplaats aan. De woning is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een ruime living met open keuken, twee balkons en een twee ruime slaapkamers. Het is heerlijk wonen in dit comfortabele nieuwbouwcomplex met alle gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid

Het complex is gelegen aan de Polderweg, nabij winkelcentrum Oostpoort en grenst aan de Ringvaart. Oostpoort is een relatief nieuw winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken, boetiekjes en tal van lunch- en dinergelegenheden. De Polderweg is op een steenworp afstand van de Watergraafsmeer, bekend om onder andere Park Frankendael. Hier vindt u de maandelijkse Pure Markt, tevens is dit een fijne plek om te ontspannen, wandelen of de dineren (o.a. Restaurant de Kas). Aan de Linnaeusstraat, Middenweg en Linnaeusparkweg, zijn eveneens diverse winkel te vinden. Anderzijds vindt u de fraaie Plantagebuurt en onder andere de Dappermarkt. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van scholen, OV en heeft een goede verbinding met de Ring A10.

Indeling

Goed onderhouden, gemeenschappelijk entree met trappenhuis en lift. In de onderbouw van het complex treft u uw eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Derde verdieping

Entree. Hal met separaat toilet en bergruimte verleent toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde, de ruim opgezette living met open woonkeuken. De grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel natuurlijk daglicht. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, inductiekookplaat met oven, koelkast, spoelbak met Quooker kraan en een riant keukeneiland met gezellig bargedeelte. De living biedt toegang tot beide balkons, op het zuiden gelegen. Een van de balkons is af te sluiten middels een glazen wand waardoor u hier ook wanneer het buiten frisser is, gemoedelijk kan zitten. Het appartement is voorzien van twee goed bemeten slaapkamers, beide met toegang tot de balkons. Centraal gelegen, de ruime badkamer uitgerust met een wastafel met meubel, inloop douche en sauna.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca 115m² (NEN2580 rapport aanwezig);
- Parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder;
- Separate berging in de onderbouw;
- Volledig geïsoleerd;
- Bereikbaar per lift;
- Energielabel A;
- Volledig voorzien van vloerverwarming;
- Keuken en badkamer volledig nieuw opgeleverd eind november 2022
- Erfpacht: AB2016 van toepassing. Huidige tijdvak t/m 15-06-2060, jaarcanon bedraagt € 2.052,82. Eeuwigdurende tijdvak vanaf 2060 bedraagt € 848,63, plus jaarlijkse indexering;
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Servicekosten € 201,77 per maand;
- Servicekosten parkeerplaats € 32,50 per maand;
- MJOP aanwezig;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens