Amsterdam

Amsterdam – Prins Hendrikkade 168BV

Prins Hendrikkade 168BV

€ 625.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
107 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Prins Hendrikkade 168-3, 1011 TC Amsterdam Charmant dubbel bovenhuis (ca. 107m²) op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam. Dit karakteristieke Amsterdamse pand ligt op een steenworp afstand van het centraal station en kijkt uit op het IJ. De woning verkeert in nette staat…

Prins Hendrikkade 168-3, 1011 TC Amsterdam

Charmant dubbel bovenhuis (ca. 107m²) op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam. Dit karakteristieke Amsterdamse pand ligt op een steenworp afstand van het centraal station en kijkt uit op het IJ. De woning verkeert in nette staat en doordat de authentieke details bewaard zijn gebleven is het appartement bijzonder sfeervol.

Locatie/bereikbaarheid:
De Prins Hendrikkade ligt te midden van alles wat de bruisende binnenstad van Amsterdam te bieden heeft. Veel highlights waaronder Artis, Nemo, de Portugese synagoge en de Hortus Botanicus behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt. Aan horeca ook geen gebrek: diverse gezellige terrassen en hippe restaurants zijn nabijgelegen. Ook het Waterlooplein, de Binnenkant, de Dam, de Nieuwmarkt en de Oudeschans zijn liggen om de hoek van het appartement. De woning is uitstekend te bereiken: vanaf het centraal station vertrekken treinen, trams, metro’s, pontjes en bussen in alle richtingen. Ook de ring A10 bereikt u met de auto binnen een aantal minuten, mede dankzij de IJ-tunnel.

Indeling:

Derde verdieping:
Gemeenschappelijk entree, trappenhuis. Entree tot de ruime woonkamer. Imposante raampartijen die voor een bijzondere lichtinval zorgen. De authentieke balken in het plafond zijn zichtbaar wat de ruimte extra sfeer geeft. Deze verdieping is voorzien van een handige inbouwkast. De ruime open keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis met gril, koel/vriescombinatie, oven en vaatwasser. De luxe keuken is compleet met kookeiland die door de huidige eigenaren ook wordt gebruikt als gezellige bar. Op deze verdieping ligt een prachtige, houten tweekleurige vloer.

Vierde verdieping:
Middels een interne trap bereikt u de vierde verdieping. Twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich aan weerszijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een ruime inbouwkast. De luxe badkamer bevindt zich in het midden en is voorzien van ligbad met douche, wastafelmeubel, toilet en de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Boven de badkamer zit de vliering waar de cv-ketel staat. De vliering is ideaal te gebruiken als berging. De vierde verdieping is voorzien van een houten vloer met blokvorming en inbouwspots.

Prins Hendrikkade:
De jongste zoon van Koning Willem II, prins Willem Frederik Hendrik (1820-1879), die een warme belangstelling had voor de handel en zeevaart. Het borstbeeld van de prins staat tegenover het Scheepsvaarthuis en is in 1885 vervaardigd door professor F. Stracke. (Bron: Stadsatlas)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 107m² (NEN2580 rapport aanwezig)
– Karakteristiek pand
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Rijksmonument
– Video-intercom
– Twee ruime slaapkamers
– Luxe open keuken
– Kleine, slapende VvE
– Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer, Gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens