Amsterdam

Amsterdam – Prinsengracht 407C

Prinsengracht 407C

€ 395.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
40 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Prinsengracht 407C, 1016 HM Amsterdam Gelegen aan de Prinsengracht, in het achterhuis van dit statige pand, bieden wij dit karakteristiek tweekamerappartement aan. De woning maakt deel uit van een gebouw dat eind jaren ’70 opnieuw gebouwd is en beschikt over een ruime woon- en eetkamer,…

Prinsengracht 407C, 1016 HM Amsterdam

Gelegen aan de Prinsengracht, in het achterhuis van dit statige pand, bieden wij dit karakteristiek tweekamerappartement aan. De woning maakt deel uit van een gebouw dat eind jaren '70 opnieuw gebouwd is en beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een slaapkamer en een badkamer.

Locatie / Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op een van de mooiste plekken van de Prinsengracht. Aan de rand van de gezellige Jordaan, met om de hoek de geliefde 9 straatjes. In de nabije omgeving zijn er talloze winkels/boetiekjes, horecagelegenheden en culturele mogelijkheden, waaronder de Westerkerk, het Anne Frank Huis en de Dam. Alles bij elkaar heeft deze buurt een uiterst charmante en gezellige uitstraling.
Het appartement is per auto bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S100, S105). Nabij zijn er diverse tram- en buslijnen gelegen. Het treinstation Amsterdam Centraal ligt op ca. 10 minuten afstand. Parkeren geschiedt door middel van het vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren.

Indeling:
Entree aan de Prinsengracht. Via het gemeenschappelijke en nette trappenhuis (lift tevens ook mogelijk) bereikt u het achterhuis op de eerste verdieping.
Bij binnenkomst heeft u middels de hal toegang tot alle vertrekken. In de hal is er een garderobe aanwezig en een vaste kast waar de CV-ketel is opgesteld. Aan de achterzijde bevindt zich de
woon-/eetkamer. Drie grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. In dezelfde kamer bevindt zich de open L-vormige keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi-oven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser.

De badkamer betreft een toilet, een wastafel met meubel en een inloopdouche. Tot slot bevindt de slaapkamer zich aan de binnen-/patiozijde met twee raampartijen.

Onderbouw:
Via de lift en via het entree aan de voorzijde is de onderbouw bereikbaar. De onderbouw beschikt over een privé-bergruimte en een gemeenschappelijke fietsenberging en wasruimte. De wasruimte beschikt over 3 wasmachines en 2 drogers (Miele apparatuur) en zijn in eigendom van de VvE.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 40m² (NEN2580 rapport aanwezig);
- Prachtige locatie aan de Prinsengracht;
- Beschermd stadsgezicht;
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel C;
- Maandelijkse servicekosten €175,00;
- Actieve en gezonde VvE (bestaande uit 16 leden);
- Eenmalige toetredingsbijdrage aan de VvE van €1.000,-;
- Lift aanwezig;
- Privé bergruimte in de onderbouw;
- Gemeenschappelijke fietsenberging en wasruimte;
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens