Amsterdam

Amsterdam – Prinsengracht 843

Prinsengracht 843

€ 2.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
319 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

UNIEKE KANS! Monumentaal grachtenpand (totaal : 319 m² NEN ingemeten) aan de Prinsengracht 843 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik. Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één…

UNIEKE KANS!

Monumentaal grachtenpand (totaal : 319 m² NEN ingemeten) aan de Prinsengracht 843 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik.

Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

nr. 843
– Ruime entree met diverse bergruimte en een vrij indeelbaar begane grond inclusief volledige tuinbebouwing.
– Trappenhuis naar 1e etage met een pantry aan de voorzijde en grote kamer aan de achterzijde.
– De tweede, derde etage en vliering zijn nu in gebruik als een appartement.
– 319 m2 GO

Bestemmingsplan:
Gemengd-1: wonen of wonen/kantoren of kantoren of kantoren met baliefunctie en/of galeries.

BAG 843:
843 H industriefunctie / 843 2 woonfunctie

Bijzonderheden:
– Grachtenpand (ca. 319 m²)
– Ook in combinatie met nr. 845 te koop.
– Rijksmonument
– Bouwjaar omstreeks 1710
– Gelegen op eigen grond
– Asbest inventarisatie rapport aanwezig (reeds uitgevoerd)
– Bij verkoop ouderdomsclausule en fundering-clausule
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg (levering is mogelijk in 2020)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens