Amsterdam

Amsterdam – Prinsengracht 845

Prinsengracht 845

€ 2.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
317 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

UNIEKE KANS! Monumentaal grachtenpand (totaal : 317 m² NEN ingemeten) aan de Prinsengracht 845 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik. Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één…

UNIEKE KANS!

Monumentaal grachtenpand (totaal : 317 m² NEN ingemeten) aan de Prinsengracht 845 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik.

Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

nr. 845
– Entreehal van de voormalige galerie welke geheel doorloopt in de tuinbebouwing.
– De 1e etage bestaat geheel uit een werkruimte.
– De 2e etage is te gebruiken als appartement.
– De 3e en vliering vormen samen ook een appartement.
– 317 m2 GO

Bestemmingsplan:
Gemengd-1: wonen of wonen/kantoren of kantoren of kantoren met baliefunctie en/of galeries.

BAG 845:
845 H industriefunctie / 845 2 woonfunctie / 845 2 woonfunctie

Bijzonderheden:
– Grachtenpand (ca. 317 m²)
– Ook in combinatie met nr. 843 te koop.
– Rijksmonument
– Bouwjaar omstreeks 1710
– Gelegen op eigen grond
– Asbest inventarisatie rapport aanwezig (reeds uitgevoerd)
– Bij verkoop ouderdomsclausule en fundering-clausule
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg (levering is mogelijk in 2020)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens