Amsterdam

Amsterdam – Prinsengracht 845

Prinsengracht 845

€ 2.650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
317 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

UNIEKE KANS! Monumentaal grachtenpand (Funderingsherstel recent uitgevoerd) aan de Prinsengracht 845 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik. Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één van de vier…

UNIEKE KANS!

Monumentaal grachtenpand (Funderingsherstel recent uitgevoerd) aan de Prinsengracht 845 welke volledig ontwikkeld/verbouwd kan worden naar eigen smaak of doeleinde. Het grachtenpand biedt ongekende mogelijkheden qua indeling en gebruik.

Het grachtenpand is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Spiegelstraat aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

nr. 845
- Entreehal van de voormalige galerie welke geheel doorloopt in de tuinbebouwing.
- De 1e etage bestaat geheel uit een werkruimte.
- De 2e etage staat te boek als woonruimte.
- De 3e en vliering staat te boek als woonruimte.
- 317 m2 GO

Bestemmingsplan:
Gemengd-1: wonen of wonen/kantoren of kantoren of kantoren met baliefunctie en/of galeries.

BAG 845:
845 H industriefunctie / 845 2 woonfunctie / 845 2 woonfunctie

Bijzonderheden:
- Grachtenpand (ca. 317m²)
- Ook in combinatie met nr. 843 te koop
- Rijksmonument
- Funderingsherstel recent uitgevoerd
- Bouwjaar omstreeks 1710
- Gelegen op eigen grond
- Asbest inventarisatie rapport aanwezig
- Bij verkoop ouderdomsclausule en "as is where is" clausule
- Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens