Amsterdam

Amsterdam – Prinsenstraat 27-1

Prinsenstraat 27-1

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
40 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Prinsenstraat 27-1, 1015 DB Amsterdam Licht en praktisch ingedeeld appartement (ca. 40m²) met prachtig uitzicht over de Prinsengracht! De woning beschikt over een ruime woonkamer, een keuken voorzien van alle gemakken en een goed bemeten slaapkamer met badkamer en-suite. Een stap buiten de deur en…

Prinsenstraat 27-1, 1015 DB Amsterdam

Licht en praktisch ingedeeld appartement (ca. 40m²) met prachtig uitzicht over de Prinsengracht! De woning beschikt over een ruime woonkamer, een keuken voorzien van alle gemakken en een goed bemeten slaapkamer met badkamer en-suite. Een stap buiten de deur en u waant zich tussen de meest geliefde en gezelligste buurten van Amsterdam

Ligging & Bereikbaarheid

De woning aan Prinsenstraat 27-1 ligt in een charmante en historische buurt met sfeervolle straten, grachten en karakteristieke gevels. Winkels, boetiekjes, cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, evenals parken voor ontspanning en recreatie. De bereikbaarheid is uitstekend met meerdere tram- en bushaltes in de directe omgeving en het centraal station op slechts enkele minuten afstand. Voor automobilisten zijn er goede verbindingen naar de ringweg en andere hoofdwegen. Naast de openbare parkeerplekken zijn er meerdere parkeergarages in de buurt waar auto's veilig en tegen betaling geparkeerd kunnen worden. Daarnaast biedt de gemeente vergunningen aan voor bewoners, waarmee zij in de nabije omgeving kunnen parkeren.

Indeling

Gemeenschappelijke net trappenhuis met opgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

Hal met handige garderobekast bij entree. Dit fijne appartement bestaat uit een ruime woonkamer met grote raampartijen die prachtig uitzicht bieden over de grachten. De erker aan de voorzijde van het pand geeft de woning bijzonder veel sfeer en een ruimtelijk gevoel maar bovenal een fantastisch uitzicht over de Prinsengracht. De open keuken aangrenzend aan de woonkamer beschikt over een inductieplaat met afzuiger, combi-oven, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. Via de woonkamer bereikt u de goed bemeten slaapkamer met wederom grote raampartijen en een en-suite badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Via de badkamer bereikt u ook de handige inbouwkast met een wasmachine-/ drogeraansluiting.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 40m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Een goed bemeten slaapkamer
- Energielabel B
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Servicekosten €120,- per maand
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Asbestclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens