Amsterdam

Amsterdam – Radarweg 370

Radarweg 370

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
71 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Radarweg 370, 1043 NV Amsterdam Op de elfde verdieping van het nieuwbouwproject Vertical bieden wij dit heerlijk lichte appartement (ca. 71m²) met een plafondhoogte van 3,60m aan! De woning is geheel gelijkvloers en beschikt over een statige open keuken, een ruime slaapkamer met badkamer en-suite…

Radarweg 370, 1043 NV Amsterdam

Op de elfde verdieping van het nieuwbouwproject Vertical bieden wij dit heerlijk lichte appartement (ca. 71m²) met een plafondhoogte van 3,60m aan! De woning is geheel gelijkvloers en beschikt over een statige open keuken, een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en voldoende opbergruimte. Bovendien beschikt het appartement over een comfortabel balkon met prachtig uitzicht over de stad. Kortom, heerlijk wonen op een centraal gelegen locatie in Amsterdam!

Ligging & Bereikbaarheid

Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Het is een echte hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. VERTICAL ligt op loopafstand van trein-, bus- en metrostation Amsterdam-Sloterdijk. Binnen een kwartier sta je op Schiphol Airport of het centrum van Amsterdam, met tien minuten fietsen ben je in Westerpark en op een half uur rijden ligt de zee voor een dagje strand. Door de aanwezigheid van een uitstekend openbaar vervoer netwerk en de gunstige ligging ten opzichte van de ring A-10 is Sloterdijk-Centrum een echte hub-locatie. Het appartement ligt op loopafstand van station Amsterdam-Sloterdijk waardoor alle delen van de stad, luchthaven Schiphol en omliggende steden zoals Haarlem optimaal bereikbaar zijn. Daarnaast is het uitgebreid genieten van natuur en cultuur. Zo ligt het appartement naast De Bretten, een natuurgebied in Sloterdijk West en de laatste wilde natuur in Amsterdam. Voor cultuur kan je terecht bij het Amsterdam Art Center of loop je de Kunstroute Sloterdijk naar Spaarnwoude Park (audiotour). Deze audiotour brengt je langs de kunstwerken in Spaarnwoude Park, de Brettenzone, de Tuinen van West en Amsterdam Nieuw-West. Winkelcentra aan de Willem Kraanstraat en het Bos en Lommerplein, beiden op fietsafstand, bieden alles voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling

Bij binnenkomst in de woonkamer wordt u gelijk overweldigd door het prachtige uitzicht over de stad. Een aantal Amsterdamse landmarks zoals de Johan Cruijff ArenA, De Rai, Westertoren en de Zuidas zijn vanaf hier goed zichtbaar. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich een riant balkon. Door de hoekligging op het zuidoosten geniet u van het wijde uitzicht over de hele stad. De open keuken met keukeneiland beschikt over een 4-pits inductieplaat van Bora, vaatwasser en combi oven van Miele, koel-/ vriescombinatie van Siemens, Quoocker en een gezellige bar met zit mogelijkheden. Hier zijn ook extra stopcontacten geplaatst waardoor de keuken multifunctioneel is. De keuken beschikt over een werkblad ''Silestone'' van Cosentino. Via een brede doorgang die ruimte biedt voor een werkplek bereikt u de goed bemeten slaapkamer. Ideaal wegens de enorme hoeveelheid natuurlijk licht die de ruimte vangt en de meerdere handige inbouwkasten. De badkamer en-suite bestaat uit een riant ligbad met stortdouche en wastafel met meubel. De slaapkamer is ook te bereiken via de entree hal. Hier vindt u tevens ook een separaat toilet met fontein en een ruime berging waar ook de aansluiting zit voor zowel wasmachine als droger. De woning is voorzien van Italiaans keramieken vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Ideaal voor zomer en winter dus.

Vertical East

Het appartement maakt onderdeel uit van het project Vertical dat bestaat uit 3 deelgebieden: “East” met een hoge toren met 112 appartementen, “Center” met 14 stads- en tuinwoningen in laagbouw en een middelhoge toren “West” met 42 huurwoningen. Het project is door 5 Nederlandse architecten ontworpen en voldoet helemaal aan de hedendaagse wensen op het gebied van duurzaamheid: Vertical is één van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Zo voldoet het complex aan de laatste bouweisen met een uitmuntende isolatie en wordt er gebruik gemaakt van gebouw gebonden Warmte-Koude-opslag in de bodem (WKO installatie), zonne(boiler)panelen. Dit alles maakt dat het appartement voorzien is van een energielabel A++.

Daarnaast is er volop gedacht aan het hebben van buiten- en werkruimte. Het ontwerp is organisch vanwege het vele groen door de verticale tuinen. Vanwege de transformatie van de buurt van business district naar een diverse wijk als woon- werkgebied is er ook gedacht aan gezelligheid door het “shared living”- concept. Vrienden of buurtgenoten ontmoeten is mogelijk op de vijfde etage waar zich een daktuin met terras bevind. Daarnaast beschikt het complex over een gemeenschappelijke (werk)ruimte met keuken, een gym en twee logeerkamers met eigen badkamer welke door de bewoners geboekt kunnen worden voor gasten.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht van ca. 71m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Erfpacht zowel huidige tijdvalk als eeuwigdurende tijdvak afgekocht
- Energielabel A++
- Plafondhoogte 3,60m
- Gasloos appartement
- Smarthome Domotica systeem
- Overdekte fietsenstalling met drie toegewezen plaatsen
- Wonen in één van de duurzaamste appartementencomplexen van Nederland
- Gemeenschappelijke daktuin met terras, gym en werkruimte
- Actieve VvE
- MJOP aanwezig
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 319 (waarvan € 146,- voorschot stookkosten)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens