Amsterdam

Amsterdam – Raphaelstraat 20II

Raphaelstraat 20II

€ 1.395.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
230 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Raphaelstraat 20-2 Ruim en licht dubbel bovenhuis (230m²) gelegen op de tweede en derde verdieping. De woning beschikt over vier slaapkamers, een ruim balkon, een dakterras op het westen en een separate studio met eigen entree. Het appartement is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan het…

Raphaelstraat 20-2
Ruim en licht dubbel bovenhuis (230m²) gelegen op de tweede en derde verdieping. De woning beschikt over vier slaapkamers, een ruim balkon, een dakterras op het westen en een separate studio met eigen entree. Het appartement is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan het verzorgde Veronese plantsoen met alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De Raphaelstraat is gelegen tegen het Raphaelplein. Het Raphaelplein is een karakteristiek plein in opzet en vorm. Centraal op het plein ligt een voormalige kerk met pastorie met daarvoor een gazon met daarom heen grote huizen. Een zeer rustige en kindvriendelijke woonbuurt die centraal is gesitueerd ten opzichte van uitstekende scholen, sportvoorzieningen en winkels. Op korte afstand van de Beethovenstraat, Apollolaan, de Cornelis Schuytstraat, het Museumkwartier en de Zuid-as. Het Olympiaplein met de Franse Bakker Le Fournill, Marqt en Fromagerie Lámuse ligt om de hoek. Gelegen op 3 minuten van de ringweg A-10 en station Zuid met o.a. de tramlijn 15, lijn 24, de sneltram en diverse treinen.

Indeling
Eigen entree aan het Veroneseplantsoen, ruimte voor garderobe. Wanden en trap zijn bekleed met bamboe.

Tweede verdieping:
Entree, hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Ruime keuken voorzien van combi oven/magnetron, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en Quooker kraan. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon met balkonkast, gelegen op het westen. Tevens treft u achter in de keuken een handige bijkeuken. Aan de voorzijde van de woning de ruime woonkamer. Door de hoek ligging is de ruimte bijzonder licht door de grote raampartijen. Daarnaast treft u aan de voorzijde een slaapkamer met ingebouwde kast. Vanuit de hal bereikt u de badkamer, voorzien van douche, wastafel en de nodige aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Studio:
Eigen entree op de tweede verdieping. Hal met ruimte voor garderobe. Goed bemeten studio met een modern karakter en veel daglicht. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, magnetron, koelkast, Quooker kraan, vaatwasser en kookeiland. Badkamer met toilet, douche en wastafel. De ruime slaapkamer treft u aan de achterzijde van de studio.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Vanuit twee slaapkamers (waarvan één de masterbedroom) heeft u middels een schuifpui, toegang tot het goed bemeten terras. Het terras is gelegen op het westen. Aan de voorzijde van de woning treft u nog twee ruime slaapkamers. Tevens treft u op deze etage de werkruimte met toegang tot de vliering, een ruime derde slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Raphaelstraat:
Faffaello di Senti (1483-1520), Italiaans schilder, leidende figuur van de Renaissance, Schilderde talrijke madona’s, fresco’s en portretten. Werkte ook als bouwmeester aan de Sint Pieter te Rome.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 230m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- C.V. ketel Nefit Topline (2006)
- Zonnepanelen installatie
- Erfpacht AB 1994
- Periode 1 aug 2001 t/m 31 jan 2052 (afgekocht tot 2052)
- Studio met eigen entree
- Vijf slaapkamers
- Voorzien van HR++ glas (maart 2022)
- Schilderwerk buiten gebeurd in mei 2022
- Riante balkon en een dakterras op het westen
- Belendingen voorzien van voorzetwanden (geluid -en thermische isolatie)
- Maandelijkse bijdragen € 200,-
- Actieve VvE met 12 leden
- VvE MJOP aanwezig
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens