Amsterdam

Amsterdam – Raphaelstraat 27-1

Raphaelstraat 27-1

€ 3.500,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
104 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Raphaelstraat 27-1, 1077 PN Amsterdam. *** Gemeubileerde woning op toplocatie! *** Perfect ingedeelde en karakteristieke woning van ca. 104m² met balkon. De volledig gemeubileerde woning is gelegen in de Apollobuurt, één van de meest gewilde buurten in Amsterdam Zuid. De woning is voorzien van drie…

Raphaelstraat 27-1, 1077 PN Amsterdam.

*** Gemeubileerde woning op toplocatie! ***

Perfect ingedeelde en karakteristieke woning van ca. 104m² met balkon. De volledig gemeubileerde woning is gelegen in de Apollobuurt, één van de meest gewilde buurten in Amsterdam Zuid. De woning is voorzien van drie slaapkamers, een luxe open woonkeuken met eiland en een sfeervolle gashaard.

Locatie en bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan een zeer rustige straat tussen het Veronese plantsoen en het Raphaëlplein. Het Raphaëlplein is een karakteristiek plein in opzet en vorm. Centraal op het plein ligt een voormalige kerk met pastorie met daarvoor een gazon met daarom heen grote huizen. Een zeer rustige en kindvriendelijke woonbuurt die centraal is gesitueerd ten opzichte van uitstekende scholen, sportvoorzieningen en winkels. Op korte afstand van de Beethovenstraat, Apollolaan, de Cornelis Schuytstraat, het Museumkwartier en de Zuid-as. Het Olympiaplein met de Franse Bakker Le Fournill, Marcqt en Fromagerie Lámuse ligt om de hoek.

Gelegen op 3 minuten van de ringweg A-10 en station Zuid met o.a. de tramlijn 15, lijn 24, de sneltram en diverse treinen. U kunt hier twee parkeervergunningen verkrijgen zonder wachttijd!

Indeling:
Eigen opgang vanaf de begane grond. Via de goed begaanbare trap komt u uit op de eerste verdieping. Hier treft u een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De woon/eetkamer is gelegen over de gehele breedte aan de voorzijde voorzien van grote raampartij. De raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding in de woning. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning en een inbouwkast. De twee aangrenzende lichte, zeer ruime slaapkamers zijn thans gelegen aan de achterzijde. Deze twee slaapkamers hebben toegang tot het achter gelegen balkon. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Verder treft u door de woning verschillend opbergkasten.

Raphaelstraat:
Raffaello di Senti (1483-1520), Italiaans schilder, leidende figuur van de Renaissance, Schilderde talrijke madona’s, fresco’s en portretten. Werkte ook als bouwmeester aan de Sint Pieter te Rome.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 104m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Volledig gemeubileerd
- Balkon
- Perfect onderhouden woning (onlangs gerenoveerd)
- Drie ruime slaapkamers
- Hoofdslaapkamer met inbouwkast en airconditioning
- Recht op twee parkeervergunningen zonder wachttijd
- Volledig dubbel glas
- Huurprijs exclusief gas/water/licht/internet&televisie
- Twee maanden waarborgsom
- Beschikbaar voor bepaalde periode van 24 maanden
- Oplevering rond 20 december, in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens