Amsterdam

Amsterdam – Rondeel 56

Rondeel 56

€ 550.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
95 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Rondeel 56, 1083ME Amsterdam Op de bovenste etage van dit goed onderhouden complex bieden wij een recent gerenoveerd appartement (95m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement heeft een prachtig vrij uitzicht richting Amstelveen en heeft tot slot een heerlijk balkon op het zonnige zuiden. INDELING…

Rondeel 56, 1083ME Amsterdam

Op de bovenste etage van dit goed onderhouden complex bieden wij een recent gerenoveerd appartement (95m²) met twee slaapkamers aan. Het appartement heeft een prachtig vrij uitzicht richting Amstelveen en heeft tot slot een heerlijk balkon op het zonnige zuiden.

INDELING
Verzorgde gemeenschappelijke entree, lift en trappenhuis naar de achtste en tevens bovenste verdieping.
Entree, ruime hal met garderobe en toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met grote ramen die voor bijzonder veel natuurlijk lichtinval zorgen een spectaculair uitzicht geven. Dichte keuken met inbouwapparatuur (Siemens) en toegang tot het zonnige balkon, gelegen op het zuiden. Twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer zelfs zeer goed bemeten is met walk-in closet. De badkamer is voorzien van inloop regendouche, dubbele wastafel en design radiator. Separaat toilet en ruime berging met was/droogruimte. Tot slot nog een berging op de begane grond.

LIGGING
Ideaal en rustig gelegen om de hoek van het luxe Gelderlandplein en de Zuidas. Heerlijk wandelen in het Amstelpark of Gijsbrecht van Aemstelpark en niet te vergeten het Amsterdamse bos! Goede voorzieningen qua openbaar vervoer en binnen korte tijd op de Ring A10. Voldoende parkeergelegenheid rond de woning.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlak 95m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Lift;
- Balkon op het zuiden;
- Twee slaapkamers;
- Berging op de begane grond;
- VvE bijdrage € 209,60 per maand;
- Erfpacht EEUWIGDUREND AFGEKOCHT;
- Parkeervergunninggebied Zuid 7, momenteel geen wachtlijst;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens