Amsterdam

Amsterdam – Roompotstraat 4HS

Roompotstraat 4HS

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
70 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Roompotstraat 4HS, 1078 KV Amsterdam ** Wegens grote belanstelling is het helaas niet meer mogelijk om bezichtigingen in te plannen!** ** Due to the huge interest, it is not possible to schedule viewings anymore** In een rustige straat in de Rivierenbuurt bieden wij deze benedenwoning…

Roompotstraat 4HS, 1078 KV Amsterdam

** Wegens grote belanstelling is het helaas niet meer mogelijk om bezichtigingen in te plannen!**

** Due to the huge interest, it is not possible to schedule viewings anymore**

In een rustige straat in de Rivierenbuurt bieden wij deze benedenwoning (ca 70m²) met eindeloos veel mogelijkheden aan. De woning beschikt over riante doorzonkamer, twee goed bemeten slaapkamers en een zonnige achtertuin. Het is hier comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:

De woning ligt in de Roompotstraat in de gezellige Scheldebuurt (Rivierenbuurt). Om de hoek liggen de Scheldestraat en de Maasstraat met tal van leuke winkels, speciaalzaken en horeca. Een ideale woonomgeving; een rustige wijk met scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen op loopafstand, met toch de bruisende stad om de hoek. In 5 minuten fietst u naar de Pijp met onder andere de Albert Cuypmarkt, maar ook de Zuidas en Schiphol zijn snel bereikbaar. Sportliefhebbers zitten hier goed met het Beatrix en -Amstelpark, het De Mirandabad en de Amstel op een paar minuten afstand. Er stoppen diverse trams en bussen om de hoek en treinstation RAI en de Noord-Zuidlijn liggen op loopafstand. Met de auto is zowel de A-10 als de A-2 snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Tochtportaal met sfeervolle tegeltjes. Hal met toegang tot alle vertrekken en een separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde de riante doorzonkamer met en-suite deuren. Prachtige glas-in-lood ramen sieren de imposante raampartijen. Aan de achterzijde de eetkamer met handige inbouwkasten. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot de zonnige tuin. Een handig tuinhuisje behoort tot de pluspunten van de woning. Aan de achterzijde de keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis en voldoende opbergruimte. De badkamer bevindt zich centraal in het midden en is voorzien van een douche en wastafel. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde treft u een goed bemeten slaapkamer.

Kortom: een huis met veel mogelijkheden voor het creëren van een droomhuis!

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 69,60m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Fantastische achtertuin met tuinhuis van ca. 62m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Rustige straat in de Rivierenbuurt
- Twee goed bemeten slaapkamers
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Glas-in-lood details
- Energielabel C
- VVE bestaande uit 15 leden, professioneel beheerd door Stedeplan
- Servicekosten €116,86 per maand
- VVE in bezit van MJOP
- Niet-zelf bewoningsclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens