Amsterdam

Amsterdam – Rooseveltlaan 168-2

Rooseveltlaan 168-2

€ 700.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
101 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Rooseveltlaan 168-2, 1078NT Amsterdam Op een superlocatie in het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit gelijkvloerse, instapklare appartement met drie slaapkamers aan! Het appartement is gelegen aan de Rooseveltlaan in de kindvriendelijke Rivierenbuurt. Alles wat Amsterdam te bieden heeft binnen handbereik, maar ook zo de…

Rooseveltlaan 168-2, 1078NT Amsterdam
Op een superlocatie in het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit gelijkvloerse, instapklare appartement met drie slaapkamers aan! Het appartement is gelegen aan de Rooseveltlaan in de kindvriendelijke Rivierenbuurt. Alles wat Amsterdam te bieden heeft binnen handbereik, maar ook zo de stad uit. Het appartement (ca. 101 m²) beschikt naast de drie slaapkamers ook over een werkkamer op de vierde verdieping van het pand. Door de prettige plafondhoogte en de grote ramen aan de voorzijde (zuiden) is het een heerlijk licht appartement!

Ligging:
De woning is gelegen in een mooie brede straat in een kindvriendelijke buurt, aan een rustige ventweg met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Om de hoek ligt de gezellige Maasstraat met o.a. een uitgebreid aanbod van prettige winkels en horecagelegenheden. Een gunstige locatie nabij de Albert Cuyp, Ferdinand Bolstraat, Scheldestraat en Rijnstraat, maar ook dichtbij groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. De snelweg (ring A10 en A1/A2/A9) bevindt zich binnen handbereik. Ook met openbaar vervoer is de Rooseveltlaan goed bereikbaar (diverse tram- en buslijnen, NS station Amstel of RAI, metrostation Europaplein met de Noord-Zuidlijn).

De Rooseveltlaan is vorig jaar volledig opgeknapt, waarbij o.a. de afwatering is verbeterd en er een nieuwe riolering is aangelegd. De rustige ventweg (eenrichtingsverkeer) en de brede stoep maakt het een fijne laan om aan te wonen. Voor kinderen zijn er voldoende speeltuintjes en trapveldjes op loopafstand, zoals bijvoorbeeld het pleintje in de Roerstraat, wat zonder oversteken veilig bereikbaar is.

Indeling:
Via de buitentrap is er toegang tot de gemeenschappelijke voordeur op de eerste verdieping, met op de eerste verdieping een (gedeelde) vaste kast. Trappenhuis naar de eigen entree op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. De heerlijk lichte woonkamer en suite heeft aan de voorzijde vanuit de erker vrij uitzicht over de recent vernieuwde Rooseveltlaan. De voorzijde is tevens voorzien van een sfeervolle gashaard. Door het hele appartement (behalve in de badkamer en het toilet) ligt een robuuste eikenhouten vloer met brede planken. Deze vloer is zeer recent opnieuw geschuurd en voorzien van een transparante olielaag. De achterzijde van de woonkamer is ingericht als eetkamer en geeft toegang tot de open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, Quooker, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Via de hal heeft u vervolgens toegang tot de masterbedroom aan de achterzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte kledingkast. De badkamer is tevens bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een douche, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Aan de voorzijde van het appartement treft u de tweede en derde slaapkamer. Zowel de voor-, als de achterzijde van het appartement is voorzien van dubbelglas.

Op de bovenste verdieping van het pand beschikt het appartement nog over een ruime zolderkamer (met daglicht en verwarming) die ideaal te gebruiken is als werk- of studeerkamer.

Rooseveltlaan:
Franklin Delano Roosevelt (1882-1945), vanaf 1932 president van de Verenigde Staten. Stamt uit een Nederlands geslacht dat in 1649 naar Amerika emigreerde. Hij heeft, mede doordat hij zich fel tegen de Amerikaanse neutraliteit verzette, een groot aandeel gehad in de overwinning van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Bij de aanleg van de straat kreeg deze de naam Zuider Amstellaan.

Bijzonderheden
• Appartement van ca. 101 m² (NEN2580);
• Drie slaapkamers;
• Zolderkamer, te gebruiken als werkkamer;
• Moderne open keuken uit 2015 voorzien van Siemens inbouwapparatuur en Quooker;
• binnen houtwerk in woonkamers en keuken is in 2019 volledig geschilderd;
• wanden en plafonds zijn in 2019 geschilderd;
• Houten vloer is in 2019 geschuurd en voorzien van een transparante olielaag;
• Balkon aan de achterzijde;
• Volledig voorzien van dubbelglas;
• Gewilde locatie nabij de gezellige Maasstraat en Scheldestraat;
• Gezonde en actieve VvE bestaande uit 20 leden;
• Professioneel/eigen beheer door VVE NL, maandelijkse bijdrage bedraagt € 144,78;
• Erfpacht vooruitbetaald tot 2054 (Algemene bepalingen 2000)
• Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan
• Parkeren via het vergunningsstelsel
• Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens