Amsterdam

Amsterdam – Rooseveltlaan 226hs

Rooseveltlaan 226hs

€ 800.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
103 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Rooseveltlaan 226, 1078NX Amsterdam Fijn en licht benedenhuis (ca. 103m²) op een heerlijke locatie in Amsterdam Zuid, direct om de hoek van de gezellige Maasstraat! Het appartement is uitstekend onderhouden, beschikt over drie goede slaapkamers en heeft een heerlijke achtertuin met tuinhuis wat ideaal te…

Rooseveltlaan 226, 1078NX Amsterdam
Fijn en licht benedenhuis (ca. 103m²) op een heerlijke locatie in Amsterdam Zuid, direct om de hoek van de gezellige Maasstraat! Het appartement is uitstekend onderhouden, beschikt over drie goede slaapkamers en heeft een heerlijke achtertuin met tuinhuis wat ideaal te gebruiken is als werkplek of speelkamer voor de kinderen.

Ligging:
De woning is gelegen in een mooie brede straat in een kindvriendelijke buurt, aan een rustige ventweg met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Om de hoek ligt de gezellige Maasstraat met o.a. een uitgebreid aanbod van prettige winkels en horecagelegenheden. Een gunstige locatie nabij de Albert Cuyp, Ferdinand Bolstraat, Scheldestraat en Rijnstraat, maar ook dichtbij groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. De snelweg (ring A10 en A1/A2/A9) bevindt zich binnen handbereik. Ook met openbaar vervoer is de Rooseveltlaan goed bereikbaar (diverse tram- en buslijnen, NS station Amstel of RAI, metrostation Europaplein met de Noord-Zuidlijn).

Indeling:
Eigen entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van praktische inbouwkasten. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen en bieden beide toegang tot de riante achtertuin. De badkamer is vanaf de hal bereikbaar en beschikt over een bad, inloop regendouche en wastafelmeubel. Het toilet is apart en beschikt over een fonteintje. Praktische wasmachinekast op de hal. Vanaf de hal is er toegang tot de fraaie woonkamer en suite met aan de voorzijde een sfeervolle houtkachel. De originele en suite deuren, schouwen en glas-in-lood ramen zorgen ervoor dat het huis bijzonder veel sfeer ademt. De open keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 5-pits gasfornuis, oven en vaatwasser. Via openslaande deuren is er toegang tot de riante achtertuin waar u heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. De tuin van ruim 100 m² beschikt over een geïsoleerd tuinhuis (ca. 16m²) met verwarming en elektriciteit waar u een heerlijke werkplek of speelruimte kunt creëren. De tuin is daarnaast voorzien van een fraai vlonderterras met ingebouwde zandbak!

Rooseveltlaan:
Franklin Delano Roosevelt (1882-1945), vanaf 1932 president van de Verenigde Staten. Stamt uit een Nederlands geslacht dat in 1649 naar Amerika emigreerde. Hij heeft, mede doordat hij zich fel tegen de Amerikaanse neutraliteit verzette, een groot aandeel gehad in de overwinning van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Bij de aanleg van de straat kreeg deze de naam Zuider Amstellaan.

Bijzonderheden
– Benedenhuis van ca. 103m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Riante achtertuin van ruim 100 m² met middag en avondzon
– Geïsoleerd tuinhuis voorzien van elektra en verwarming (ca. 16 m²)
– Gewilde locatie nabij de gezellige Maasstraat en Scheldestraat
– Gezonde en actieve VvE bestaande uit 4 leden
– Eigen beheer, maandelijkse bijdrage bedraagt € 155,-
– Erfpacht bedraagt € 666,62 per jaar, tijdvak loopt tot 2054
– Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is tijdig door verkopers gedaan
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens