Amsterdam

Amsterdam – Rooseveltlaan 61-3

Rooseveltlaan 61-3

€ 875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
157 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Rooseveltlaan 61-3, 1079 AD Amsterdam In de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid bieden wij dit unieke bovenhuis (157m²) aan. De woning heeft eindeloos veel mogelijkheden. De woning beschikt over vier slaapkamers, een sfeervolle erker en twee balkons. Locatie & Bereikbaarheid: De woning is gelegen in…

Rooseveltlaan 61-3, 1079 AD Amsterdam

In de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid bieden wij dit unieke bovenhuis (157m²) aan. De woning heeft eindeloos veel mogelijkheden. De woning beschikt over vier slaapkamers, een sfeervolle erker en twee balkons.

Locatie & Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een mooie brede straat in een kindvriendelijke buurt, aan een rustige vent weg met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Om de hoek ligt de gezellige Maasstraat met o.a. een uitgebreid aanbod van prettige winkels en horecagelegenheden. Een gunstige locatie nabij de Albert Cuyp, Ferdinand Bolstraat, Scheldestraat en de Rijnstraat, maar ook dichtbij groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. De snelweg (ring A10 en A1/A2/A9) bevindt zich binnen handbereik. Ook met het openbaar vervoer is de Rooseveltlaan goed bereikbaar (diverse tram- en buslijnen, NS station Amstel of RAI, metrostation Europaplein met de Noord-Zuidlijn).

Indeling:

Hardstenen trap naar gemeenschappelijke entree op de eerste verdieping.

Derde verdieping:
Toegang tot het appartement op de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer met eetkamer en-suite gesitueerd. Aan weerszijden van de en-suite treft u handige inbouwkasten. Een sfeervolle erker met fijne zitplek aan de voorzijde biedt een prachtig uitzicht op de Rooseveltlaan. Ook de eetkamer is voorzien van handige inbouwkasten. Vanaf de hal bereikt u het separate toilet met fontein, hier is thans de C.V.-ketel in een dichte kast geplaatst. Aangrenzend de badkamer voorzien van ligbad met douche en wastafel. Aan de achterzijde van de woning zijn twee goed bemeten slaapkamer gesitueerd. Beide zijn voorzien van inbouwkasten. Centraal in het midden bevindt zich de keuken met toegang tot het zonnige balkon. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, gasfornuis met oven en voldoende bergruimte.

Vierde verdieping:
Met de trap bereikt u de overloop op de vierde verdieping. Ruime slaapkamer aan de achterzijde. Op deze verdieping een (bij)keuken, centraal in het midden voorzien van een dubbele wastafel en de benodigde aansluiting voor de wasmachine. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het balkon, dat op het zuidoosten georiënteerd is. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De vierde slaapkamer is thans voorzien van een ruime inbouwkast en heeft directe toegang tot het zonnige balkon.
De vliering is toegankelijk vanaf deze verdieping. Deze eigendom van de VVE, maar mogelijk om te huren van de VVE (€20,- per vierkante meter per jaar).

Kortom: een woning met bijzonder veel mogelijkheden op een geliefde locatie in Amsterdam!

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 157m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Uniek object met veel mogelijkheden
- Ruime vliering van ca. 30m² toegankelijk en te huren van de VVE voor €20,- per m2
- Sfeervolle erker
- Vier slaapkamers
- Twee balkons
- Veel inbouwkasten
- Glas-in-lood details
- VVE met 33 leden
- Beheerd door Falcon VVE Management B.V.
- Servicekosten €251,70 per maand
- MJOP aanwezig
- C.V.-ketel uit 2017, recent onderhoud gepleegd
- Woningdeelvergunning voor 4 kamers
- Nietzelfbewoingsclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Eigendom belast met erfpacht; AB1994
- Jaarlijkse canon bedraagt €1.817,14
- Eeuwigdurend tijdvak is vastgeklikt
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De verkoper heeft het pand incidenteel en niet als vaste woning gebruikt en is niet bekend met - en staat niet in voor - verborgen gebreken. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens