Amsterdam

Amsterdam – Rooseveltlaan 97BV

Rooseveltlaan 97BV

€ 995.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
143 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Rooseveltlaan 97-3, 1079 AG Amsterdam Fantastisch gerenoveerd bovenhuis van ca. 143 m² met drie balkons, vier slaapkamers en drie badkamers. Gelegen op een rustige locatie in Amsterdam. Locatie/ bereikbaarheid: De woning is gelegen aan de Rooseveltlaan, waardoor kinderen heerlijk voor de deur kunnen spelen op…

Rooseveltlaan 97-3, 1079 AG Amsterdam

Fantastisch gerenoveerd bovenhuis van ca. 143 m² met drie balkons, vier slaapkamers en drie badkamers. Gelegen op een rustige locatie in Amsterdam.

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan de Rooseveltlaan, waardoor kinderen heerlijk voor de deur kunnen spelen op de brede stoep en men kan genieten aan de voorzijde van extra groen. De woning is gelegen in de geliefde Rivierenbuurt (Stadsdeel Zuid) om de hoek van de Maasstraat. Goed bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Rai en afslag Amstel (S109 en S111) en met het openbaar vervoer.

In de nabije omgeving zijn tal van restaurants, cafés en gezellige eethuisjes. Ook zijn er uitstekende scholen en veel bijzondere winkeltjes. Belangrijke winkelstraten zijn de gezellige Maasstraat en de Scheldestraat, maar ook de Rijnstraat en de Pijp bevinden zich nabij. Voor recreatie zijn het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark en het Amstelpark vlakbij en binnen een paar minuten bent u in het weidse buitengebied aan de Amstel.

Indeling

Gemeenschappelijke hoofdentree met goede opgang.

Derde verdieping:
Entree met hal (met separaat toilet) die toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime woon-/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse luxe Miele inbouwapparatuur. Openslaande deuren naar het achtergelegen balkon. Aan de voorzijde de eerste goed bemeten slaapkamer met badkamer, voorzien van een douche en wastafel. Aan de achterzijde de grote slaapkamer met een inloopkast, zeer luxe badkamer met bad, douche, en dubbele wastafel. Via deze ruimte heeft u toegang tot het achtergelegen balkon.

Vierde verdieping:
Ruime hal (met separaat toilet) met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de derde slaapkamer met balkon. In het midden van de vierde verdieping ligt de derde ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Aan de achterzijde de vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 143 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig).
– Recht van erfpacht de canon bedraagt ca. € 1.612,58 per jaar (voor de woning en de bergingen)
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, de maandelijkse servicekosten bedragen
€ 141,26,-
– Nieuwe ramen, kozijnen en dubbele beglazing aan de voor- en achterzijde.
– Volledig gerenoveerd met unieke indeling, ontworpen door de bekende architect Ruud van Oosterhout.
– Zeer luxe keuken DKH met Miele inbouwapparatuur.
– Nieuwe elektrische installaties en stopcontacten met Jung LS990 series.
– In iedere kamer hotelschakelaars en vrijwel overal touch dimmers van Jung met design inbouwverlichting en wandlampen.
– In iedere slaapkamer muuraansluiting voor tv met coax ingang.
– Volledig nieuwe CV installaties met leidingen, nieuwe radiatoren en convectoren in eet- en slaapkamer.
– Eiken visgraat door gehele huis.
– Grote luxe tegels sanitair in de drie badkamers.
– Twee luxe aparte toiletten.
– Deurbediening/ intercom op zowel derde als de vierde verdieping.
– Overal nieuwe kamerhoge deuren van het merk Austria.
– Volledig nieuw geschilderde en beklede trapopgang.
– De drie balkons opnieuw aangelegd met bankirai.
– Vier grote slaapkamers waarvan er twee als grote slaapkamer kunnen fungeren met beide een badkamer en suite en inbouwkast.
– Vrije doorkijk op het zuiden en twee ruime balkons op het zuiden.
– Altijd parkeren voor de deur.
– Op de hoek van de gezellige Maasstraat in het hart van de rivierenbuurt met alles op loopafstand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens