Amsterdam

Amsterdam – Rubensstraat 104-3

Rubensstraat 104-3

€ 1.375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
168 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Rubensstraat 104-3, 1077NC Amsterdam Hoogwaardig gerenoveerd en praktisch ingedeeld bovenhuis (ca. 168m²) gelegen op een populaire locatie aan de Rubensstraat in Amsterdam Zuid. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, is gelegen in een complex met lift en is met bijzonder veel smaak afgewerkt. Bereikbaarheid: De…

Rubensstraat 104-3, 1077NC Amsterdam

Hoogwaardig gerenoveerd en praktisch ingedeeld bovenhuis (ca. 168m²) gelegen op een populaire locatie aan de Rubensstraat in Amsterdam Zuid. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, is gelegen in een complex met lift en is met bijzonder veel smaak afgewerkt.

Bereikbaarheid:
De Rubensstraat is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Amsterdam Centraal of Schiphol. Tevens erg gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met hun diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. De buurt is heel kindvriendelijk dankzij haar brede stoepen en groenstroken. De woning ligt om de hoek van diverse scholen waaronder de British School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Buitentrap naar de entree van het pand op de eerste verdieping. Statig trappenhuis met lift.

Derde verdieping
Entree, hal met garderobekast en toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkeuken met kookeiland gelegen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur (Miele) zoals een 4-pits inductieplaat met Wave eiland afzuigkap, vaatwasser, oven, combi-oven, dubbele ijskast, vriezer en een Quooker. De keuken is afgewerkt met een fraai marmeren keukenblad. Vanuit de woonkeuken is er middels stalen glazen deuren toegang tot de ruime doorzon woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde af te sluiten middels dezelfde stalen glazen deuren waardoor de achterzijde goed te gebruiken is als kantoor. De woonkamer is voorzien van fraaie gashaard. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft direct toegang tot de ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Vierde verdieping
De tweede en derde slaapkamer bevinden zich beide op de vierde verdieping en zijn in 2019 voorzien van wandisolatie en dubbeglas. Een van deze slaapkamers heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde en is voorzien van een gastenbadkamer met douche, wastafel en toilet.

Rubensstraat
Petrus Paulus Rubens (1577-1640), Zuid-Nederlands schilder van Bijbelse taferelen en historiestukken. Bekend om zijn weelderige vrouwenfiguren. Hij was de leermeester van de Anthonie van Dijck. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 168m² (NEN2580)
- Vier slaapkamers, twee badkamers
- In 2016 volledig gerenoveerd en in 2019 professioneel geupgrade
- Luxe keuken met Miele apparatuur
- Woonkamer voorzien van sfeervolle gashaard
- Diverse op maat gemaakte inbouwkasten
- Complex is voorzien van een lift
- Erfpacht, €1901,43 per jaar (algemene bepalingen 2000, tijdvak loopt tot 2055)
- Aanvraag overstap is tijdig gedaan
- Grote VVE, professioneel beheerd
- Servicekosten bedragen € 470,05 per maand
- Stookkosten € 120,- per maand
- Parkeren via vergunningsstelsel, 2 vergunningen direct beschikbaar
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens