Amsterdam

Amsterdam – Ruyschstraat 10HS

Ruyschstraat 10HS

€ 1.595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
167 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Ruyschstraat 10-HS, 1091 CB Amsterdam In de populaire Oosterparkbuurt bieden wij dit prachtig gerenoveerde benedenhuis van 167 m² en 13m² tuinhuis aan. Deze sfeervolle familiewoning beschikt over vier slaapkamers, een riante achtertuin, kelder en een prachtig tuinhuis. De woning is gelegen op eigen grond en…

Ruyschstraat 10-HS, 1091 CB Amsterdam

In de populaire Oosterparkbuurt bieden wij dit prachtig gerenoveerde benedenhuis van 167 m² en 13m² tuinhuis aan. Deze sfeervolle familiewoning beschikt over vier slaapkamers, een riante achtertuin, kelder en een prachtig tuinhuis. De woning is gelegen op eigen grond en op een steenworp afstand van het vernieuwde Oosterpark.

Locatie / bereikbaarheid:
De gezellige Oosterparkbuurt heeft de laatste jaren een flinke transformatie doorgemaakt in de positieve zin, zo komt u in deze buurt werkelijk waar niets te kort. De buurt biedt alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Zo kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij o.a. de Eerste Oosterparkstraat, de Beukenweg, de Wibautstraat of op de bekende ‘Dappermarkt’. De buurt barst van de leuke horeca zaakjes zoals o.a. Bar Bukowski, Café Maxwell, de Ysbreker, Loetje en niet te vergeten Louie Louie. Daarnaast is ook De Pijp en de Albert Cuypstraat op loopafstand van het appartement gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend, diverse bus- en tramhaltes bevinden zich op korte loopafstand. Ook met de auto is de woning goed bereikbaar, diverse uitvalswegen naar de A1, A2 en ringweg A10 zijn nabij gelegen. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling:
Kelder:
Vanuit de hal bereikt u middels de witte steektrap de kelder. Deze heeft een stahoogte van ca. 2 meter en beschikt over een kamer met wastafel waarbij het raam aan de achterzijde voor de nodige lichtinval zorgt. Ideaal te gebruiken als thuiswerkplek of logeerkamer.

Begane grond:
Eigen entree. Hal met separaat toilet en imposante trap naar de eerste verdieping biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning, het woonkamer gedeelte voorzien van op maat gemaakte wandkasten, een prachtig ornamentenplafond en schuifdeuren. Middels deze schuifdeuren is het eetkamergedeelte af te scheiden van de woonkamer. Grote raampartijen voorzien de ruimte van bijzonder veel lichtinval. Vanuit de ruime eetkamer heeft u toegang tot de aan de achterzijde gelegen serre met een nokhoogte van maar liefst 3.85 meter. De serre is middels glazen deuren af te sluiten van de eetkamer. Vanuit de serre bereikt u de keuken en verschaft u zichzelf ook toegang tot de riante achtertuin. Deze prachtige, hoogwaardig afgewerkte keuken dateert uit 2022 en is voorzien van een 5-pits inductiekookplaat, oven, vaatwasser, spoelbak, koelkast, vriezer en een Wave design afzuigkap. De glazen deur in de keuken biedt u weer gemakkelijk toegang tot de hal.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een riant tuinhuis, voorzien van airconditioning. Deze is momenteel in gebruik als werkplek maar biedt uiteraard ook andere mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Middels de trap op de begane grond, voorzien van een traploper en een armleuning met origineel slakkenhuis, bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Aan de voorzijde bevinden zich een tweetal slaapkamers waarvan de ruimste slaapkamer toegang heeft tot het balkon op het noorden.
Aan de achterzijde bevindt zich naast de master bedroom nog een goed bemeten slaapkamer. De master bedroom met badkamer en-suite wordt van bijzonder veel licht voorzien door de hoge raampartijen. Ook deze ruimte beschikt over een prachtig ornamentenplafond. De luxe uitgevoerde badkamer is voorzien van een elegant ligbad, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet. De badkamer is middels deuren af te sluiten van de master bedroom en is tevens vanuit de overloop bereikbaar. Op de overloop bevindt zich kastruimte waar u de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger treft.

Kortom, een prachtig en luxueus afgewerkt familiehuis.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 167m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Achtertuin op het zuiden met tuinhuis van ca. 13m²
- Het appartement is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Hoge plafonds
- Luxueuze keuken uit 2022
- VvE bestaande uit vier leden
- MJOP aanwezig
- Energielabel C
- Service kosten € 150 per maand
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens