Amsterdam

Amsterdam – Ruyschstraat 66H+1-2

Ruyschstraat 66H+1-2

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
201 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Ruyschstraat 66 H + 1-2, 1091 CE Amsterdam. Twee appartementsrechten met verschillende mogelijkheden vlakbij het Oosterpark. De appartementen zijn gelegen op eigen grond en lenen zich ideaal als belegging. Het betreft een karakteristiek Amsterdams pand. Locatie/bereikbaarheid: De appartementsrechten zijn gelegen in een levendige buurt die…

Ruyschstraat 66 H + 1-2, 1091 CE Amsterdam.

Twee appartementsrechten met verschillende mogelijkheden vlakbij het Oosterpark. De appartementen zijn gelegen op eigen grond en lenen zich ideaal als belegging. Het betreft een karakteristiek Amsterdams pand.

Locatie/bereikbaarheid:
De appartementsrechten zijn gelegen in een levendige buurt die veel te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een breed aanbod winkels waaronder bakkerij Hartog’s Volkoren en de Albert Heijn, voor de dagelijkse boodschappen. Ook gezellige eetgelegenheden zoals de The Breakfast Club, Bagels & Beans, Ysbreker, Loetje, het Volkshotel en Restaurant C behoren tot de vele pluspunten van deze buurt.

Ook de Amstel, het Oosterpark, de Pijp, het Tropenmuseum en stadsdierentuin Artis bevinden zich in de directe omgeving van het pand. De bereikbaarheid is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend. Binnen enkele minuten bereikt u op de Ring A10. Er is ruimschoots openbaar vervoer: station Amstel alsmede diverse andere tram-, bus- en metrohaltes (Wibautstraat en Weesperplein) zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:

Dit appartementsrecht (circa 103m²) heeft een eigen entree aan de straatkant. Deze ruimte staat te boek als bedrijfsruimte en biedt eindeloze mogelijkheden. Bij dit appartement hoort een ruime achtertuin met achterin nog een extra bedrijfsruimte. Deze ruimte kan geheel naar wens gerenoveerd worden en heeft veel potentie.

Eerste en tweede verdieping:
Het tweede appartementsrecht bestaat uit twee woonlagen (circa 99m²). Beide woonlagen beschikken over een diep balkon aan de achterzijde. Het onder-splitsen van deze appartementsrechten behoort tot de mogelijkheden. Met een vrij eenvoudige ingreep ontstaan er op deze manier twee aparte woonlagen en dus twee losse appartementen.

Bijzonderheden:
– Twee appartemensrechten
– Begane grond staat de boek als bedrijfsruimte en kan niet worden omgezet naar woonruimte. Ca. 103m² VVO (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Eerste en tweede verdieping bestaande uit één appartementsrecht die kan worden onder-gesplitst in twee appartementsrechten. Deze twee lagen hebben een totale woonoppervlakte van ca. 99m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– Gemeenschappelijke fietsenstalling middels een gedeelte entree
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Ruyschstraat 66, 68 en 70
– Niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule, as is where is-clausule van toepassing
– Oplevering kan per direct
– Project notaris: Seintra van Rooij

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens