Amsterdam

Amsterdam – Ruysdaelkade 151-1

Ruysdaelkade 151-1

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
48 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Ruysdaelkade 151-1, 1072 AS Amsterdam Licht en goed ingedeeld hoekappartement van ca. 48m² . De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over een gezellige open woonkeuken en goed bemeten slaapkamer met badkamer en-suite. Het is heerlijk wonen aan de Ruysdaelkade met alle gemakken…

Ruysdaelkade 151-1, 1072 AS Amsterdam

Licht en goed ingedeeld hoekappartement van ca. 48m² . De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over een gezellige open woonkeuken en goed bemeten slaapkamer met badkamer en-suite. Het is heerlijk wonen aan de Ruysdaelkade met alle gemakken binnen handbereik.

Locatie / bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de Pijp, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat met uitzicht over het water aan de kade. De omgeving biedt een groot aanbod aan restaurants, cafés en winkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Cuyypmarkt, een van de talloze supermarkten of bij een van de heerlijke delicatessen winkels in de buurt. Het populaire Sarphatipark alsmede het Museumplein zijn binnen enkele minuten lopend of per fiets bereikbaar. Per auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 of A2. Parkeren gaat via het vergunningsstelsel en met deze parkeervergunning kunt u parkeren in de Albert Cuypgarage, op steenworp afstand van de woning. Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid tevens uitstekend: diverse tram- en bushaltes alsmede het metrostation ‘De Pijp’ (Noord-/Zuidlijn) zijn op enkele minuten lopen.

Indeling:

Eerste verdieping:
Via een goed onderhouden en ruim trappenhuis komt u bij het appartement op de eerste verdieping. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de gezellige open woonkeuken welke door de meerdere raampartijen van veel licht wordt voorzien. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur als 5-pits gasfornuis, koelkast met vriezer, vaatwasser en een combi-oven.
In de hal treft u het separate toilet met fontein en kastruimte met de C.V.-installatie en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en een wastafel. Tot slot ligt er door het gehele appartement een fraaie houten vloer en is er een intercomsysteem aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 48m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Uitzicht over het water en het Rijksmuseum
- Bouwjaar 1895 en renovatie pand in 2004
- Het appartement is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Service kosten €69,00 per maand
- Energielabel D
- Geheel voorzien van dubbelglas
- Houten vloer in de gehele woning
- Intercomsysteem aanwezig
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg, kan snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens