Amsterdam

Amsterdam – Ruysdaelkade 259A

Ruysdaelkade 259A

€ 1.850,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
62 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

***PER 1 DECEMBER BESCHIKBAAR*** Ruysdaelkade 259 A, 1972 AZ Amsterdam Goed ingedeelde benedenwoning van ca. 62 m2 met twee slaapkamers en een goed formaat achtertuin gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid! Locatie/bereikbaarheid: Dit is het mooiste stuk van de Ruysdaelkade: rustig aan het water…

***PER 1 DECEMBER BESCHIKBAAR***

Ruysdaelkade 259 A, 1972 AZ Amsterdam

Goed ingedeelde benedenwoning van ca. 62 m2 met twee slaapkamers en een goed formaat achtertuin gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid!

Locatie/bereikbaarheid:
Dit is het mooiste stuk van de Ruysdaelkade: rustig aan het water maar toch op zeer korte loopafstand van stadse gezelligheid. De ligging op de rand van Oud Zuid, de Pijp en het centrum biedt het beste van drie buurten. (Op rand pijp en oud zuid) Op loop- en fietsafstand liggen het Sarphatipark, het Vondelpark, de levendige Albert Cuypmarkt, de nieuwe metrohalte voor de Noord-Zuidlijn, kleine, gezellige eettentjes en terrasjes maar ook de luxe winkelstraten zoals de Beethovenstraat, de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat. Verder ligt nabij het Rijksmuseum en vlak bij de andere belangrijke musea zoals het Van Goghmuseum. Het openbaar vervoer is op deze locatie uitstekend. Behalve de Noord-Zuidlijn zijn er diverse tramlijnen stad in- en uitwaarts. De kade (tevens éénrichtingsverkeer) voor het huis biedt mogelijkheid voor het parkeren van een auto.

Indeling

Begane grond:
Entree met hal en een opbergkast. Aan de voorzijde de woon-/eetkamer met een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het midden van de woning is de badkamer met inloopdouche en wastafel en een separaat toilet en aan de achterzijde liggen de twee goed bemeten slaapkamers die beide toegang hebben tot de achtertuin. In de achtertuin is er ook nog een berging/schuur.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 62 m2
– Twee goed bemeten slaapkamers
– Riante achtertuin met berging/schuur
– Huurprijs is exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– Twee maanden borg
– Gemeubileerd
– Beschikbaar per 1 december 2020.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens