Amsterdam

Amsterdam – Ruysdaelkade 81HS

Ruysdaelkade 81HS

€ 950.000 K.K. / € 3.000,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
114 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Ruysdaelkade 81HS, 1072 AL Amsterdam Riant en licht dubbel beneden huis (ca. 114m²) met een heerlijke achtertuin, gelegen midden in de Pijp. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over twee slaapkamers en een ruime living met een gezellige woonkeuken. Het is heerlijk…

Ruysdaelkade 81HS, 1072 AL Amsterdam

Riant en licht dubbel beneden huis (ca. 114m²) met een heerlijke achtertuin, gelegen midden in de Pijp. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over twee slaapkamers en een ruime living met een gezellige woonkeuken. Het is heerlijk wonen aan de Ruysdaelkade met alle gemakken binnen handbereik.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de Pijp, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat met uitzicht over het water aan de kade. De omgeving biedt een groot aanbod aan restaurants, cafés en winkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Cuyypmarkt, een van de talloze supermarkten of bij een van de heerlijke delicatessen winkels in de buurt. Het populaire Sarphatipark alsmede het Museumplein zijn binnen enkele minuten lopend of per fiets bereikbaar. Per auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 of A2. Parkeren gaat via het vergunningsstelsel en met deze parkeervergunning kunt u parkeren in de gloednieuwe Albert Cuypgarage, pal voor de deur! Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid tevens uitstekend: diverse tram- en bushaltes alsmede het metrostation ‘De Pijp’ liggen op een steenworp afstand van de woning.
Indeling

Eigen entree.

Bel-etage:
Via de hal komt u binnen in de ruime living. Aan de voorzijde van de woning, de lichte woonkamer voorzien van een prachtige gashaard. De raampartijen met glas-in-lood details geven de ruimte veel sfeer en licht. De eetkamer met aangrenzend de gezellige open woonkeuken zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen. De keuken met kookeiland is voorzien van een combi oven/magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, spoelbak, 5-pits gasfornuis en voldoende opbergruimte. Via de keuken betreedt u middels een trap de riante achtertuin, gelegen op het oosten.

Souterrain:
De hal in het souterrain verleent toegang tot alle vertrekken en beschikt over een trapkast met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een riante walk-in closet. Een tweede goed bemeten slaapkamer treft u aan de voorzijde van de woning. De ruime hal biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld als werk-/studeerkamer te fungeren. Via de hal heeft u tevens toegang tot de badkamer, voorzien van een ligbad, douche en een wastafel en tot het separate toilet.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 114 m² (NEN2580 raport aanwezig)
- Twee verdiepingen
- Momenteel 2 slaapkamers, eenvoudig een derde te creëren (was voorheen ook de situatie, zie alternatieve plattegrond)
- Niet geschikt voor woningdelers (verhuur)
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd
- Heerlijke achtertuin van ca. 40m²
- Gelegen op eigen grond
- In 2006 is de fundering hersteld, in 2007 is het pand gesplitst
- VVE bestaande uit 5 leden, professioneel beheer door Delair Vastgoedbeheer
- Maandelijkse servicekosten €179,86
- Parkeren via vergunningsstelsel, nieuwe Albert Cuypgarage direct voor de deur
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens