Amsterdam

Amsterdam – Sarphatipark 10hs

Sarphatipark 10hs

€ 1.350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
161 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Sarphatipark 10hs, 1072PA Amsterdam Op een prachtige locatie in de Oude Pijp in Amsterdam Zuid bieden wij dit spectaculair verbouwde benedenhuis aan. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een patio met elektrisch glazen dak, een achtertuin en is gelegen op eigen grond! Locatie…

Sarphatipark 10hs, 1072PA Amsterdam
Op een prachtige locatie in de Oude Pijp in Amsterdam Zuid bieden wij dit spectaculair verbouwde benedenhuis aan. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een patio met elektrisch glazen dak, een achtertuin en is gelegen op eigen grond!

Locatie
Het appartement is gelegen in het meest levendige deel van de Pijp, direct aan het Sarphatipark. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen, terrasjes pikken en op vrijdagmiddag borrelen. Dit is dus wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen van het voor de deur gelegen Sarphatipark. De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16 en 24 en het station van de Noord-Zuidlijn), de fiets en de auto.

Indeling
Eigen entree, hal, toilet met fontein. Toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een luxe open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, dubbele koelkast, dubbele vriezer en Quooker. De woonkamer is voorzien van sfeervolle gashaard en diverse op maat gemaakte inbouwkasten. Via een glazen stalen deur is er toegang tot de hal aan de achterzijde van het huis. Vanuit deze hal is er toegang tot alle overige vertrekken. De grote slaapkamer beschikt ook weer over fraaie inbouwkasten en heeft toegang tot de ruime eerste badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Aan de andere zijde is er toegang tot de patio die is voorzien van een elektrisch dak waardoor u hier met mooi weer heerlijk in de zon kunt zitten. Aan de andere zijde van de patio is de tweede slaapkamer gelegen. De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar de zonnige tuin op het westen. De tweede badkamer is ook aan de achterzijde gelegen en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Sarphatipark:
Samuel Sarphati (1813-1866) was een Amsterdamse arts en apotheker met veel relaties in bankierskringen. Heeft veel voor de stad gedaan; zo maakte hij onder andere plannen tot uitbreiding van de stad rond het Frederiksplein en buiten de Singelgracht, waartoe hij in 1864 de Nederlandsche Bouwmaatschappij oprichtte. Het Amstel hotel (1866) kwam onder meer door zijn toedoen tot stand. (bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 161m² (NEN2580 rapport aanwezig)
– Tuin van ca. 19m²
– Patio van 11m²
– Direct gelegen aan het Sarphatipark
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Voorzien van airconditioning
– Volledig gerenoveerd in 2016
– VVE bestaande uit 4 leden
– Servicekosten bedragen €88,-
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, achtu zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens