Amsterdam

Amsterdam – Sarphatipark 47-4

Sarphatipark 47-4

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
66 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Sarphatipark 47-4, 1073 BG Amsterdam Fantastisch appartement (circa 66m²) in een karakteristiek pand aan het Sarphatipark! De sfeervolle woning met hoge plafonds en grote raampartijen beschikt over twee slaapkamers en een fraai uitzicht op het geliefde stadspark. Het is heerlijk wonen, totale rust maar toch…

Sarphatipark 47-4, 1073 BG Amsterdam

Fantastisch appartement (circa 66m²) in een karakteristiek pand aan het Sarphatipark! De sfeervolle woning met hoge plafonds en grote raampartijen beschikt over twee slaapkamers en een fraai uitzicht op het geliefde stadspark. Het is heerlijk wonen, totale rust maar toch de bruisende en groene locatie. De bruto oppervlakte is 82m²: hierdoor voelt het appartement lekker ruim aan.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de populaire Amsterdamse Pijp, direct aan het Sarphatipark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: voor verse boodschappen kunt u zowel terecht op de Albert Cuypmarkt als bij diverse supermarkten en speciaalzaken op de Ferdinand Bolstraat of de van Woustraat. Een breed aanbod gezellige cafés, restaurants en terrassen sieren de altijd gezellige Amsterdamse Pijp. Wonen aan het Sarphatipark betekent wonen in de Pijp met Amsterdam Zuid binnen handbereik, kortom: de stad in je zak! De Pijp kenmerkt zich als levendige en jonge buurt met een charmante bouwstijl. Nog een pluspunt van het wonen aan het Sarphatipark zijn de karakteristieke herenhuizen die de buurt sieren. De woning is goed bereikbaar, er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving. Denk hierbij aan tram 3, 7, 10, 16 en 24 en het metrostation van de Noord/Zuidlijn. Ook station Zuid/WTC en station Rai zijn nabij gelegen. Met de fiets bereikt u de andere stadsdelen binnen enkele minuten en met de auto bereikt u de A10 ook gemakkelijk. Parkeren geschiedt middels vergunningstelsel.

Indeling:

Derde verdieping:
Entree tot het appartement middels het nette gemeenschappelijke trappenhuis. Toegang tot het appartement op de derde verdieping.

Vierde verdieping:
Hal met toegang tot de vertrekken. De ruime badkamer is voorzien van een wasbak, inloop douche, toilet en radiator. Tevens treft u hier de benodigde aansluiting voor de wasmachine. Tegenover de badkamer is de eerste slaapkamer gelegen. Deze ruimte leent zich tevens ideaal als werk of studeerplek. De riante open woonkeuken heeft een fraai uitzicht op het Sarphatipark. De keuken is voorzien van een 4-pits inductieplaat, vaatwasser en meer dan genoeg opbergruimte. Grote ramen en een dakraam sieren de woonkamer waardoor er bijzonder veel natuurlijk licht binnenkomt. De grote ramen kunnen helemaal open worden gezet! De hoge plafonds met de originele balken in het zicht geven het vertrek een ruimtelijk en sfeervol gevoel. In de woonkamer is een kast ingebouwd met bergruimte, thans bevinden zich hier de meters. Aan de achterzijde van de woning is de master bedroom gelegen. Het is heerlijk slapen aan de stille achterkant van het appartement met uitzicht op de groene binnentuinen en uitzicht over de stad.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 65,90m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- BVO 82,20m²
- Monument
- Fantastische ligging
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Direct wonen aan het groene Sarphatipark
- Volledig dubbel glas en geïsoleerd dak
- VVE bestaande uit 4 leden
- Servicekosten €60,- per maand
- VVE in bezit van MJOP
- Fundering dit jaar hersteld
- Recent geschilderd
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Hoge plafonds met originele balken in het zicht
- Intercom
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, achtu zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens