Amsterdam

Amsterdam – Sarphatistraat 72BV

Sarphatistraat 72BV

€ 1.095.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
137 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Uniek en hoogwaardig high-end verbouwd bovenhuis van 137 m2 midden in de Weesper/Plantagebuurt tussen de Amstel en Artis en aan de rand van het Centrum. Het gehele pand is zowel intern als extern volledig onder handen genomen en is onder andere voorzien van een nieuwe…

Uniek en hoogwaardig high-end verbouwd bovenhuis van 137 m2 midden in de Weesper/Plantagebuurt tussen de Amstel en Artis en aan de rand van het Centrum.

Het gehele pand is zowel intern als extern volledig onder handen genomen en is onder andere voorzien van een nieuwe fundering en is op alle fronten zeer hoogwaardig gerenoveerd. Zo zijn er nieuwe kozijnen en ramen met dubbel glas geplaatst. Zijn alle elektrische leidingen, bedradingen en installaties vernieuwd en is er een nieuwe HR combiketel geplaatst. Natuurlijk zijn ook alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd en ten aanzien van de akoestische en thermische isolatie van de vloeren, wanden en plafonds zijn doeltreffende maatregelen getroffen.

Het gehele appartement is afgewerkt met glad stucwerk, een fraaie eiken visgraten lamelparket vloer, luxe hang- en sluitwerk, inbouwspots en alles is prachtig afgeschilderd. Het appartement is compleet af, je kunt er zo in (muv de keuken).

Bij de ontwikkeling van het complex van vier appartementen is goed nagedacht over buitenruimtes. Dit appartement heeft een heerlijk balkon over de gehele breedte om je dag te starten met espresso in de zon of juist buiten af te sluiten met een drankje na het werk.

Indeling:

Middels het statige gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u vanaf de tweede verdieping uw eigen woonverdieping op de derde verdieping. Hal met video intercomsysteem alsmede een separaat toilet. Zeer ruime en lichte woonkamer met drie grote, brede ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de aansluitingen voor de keuken en drie dubbele openslaande deuren naar het zonnige balkon. Het royale balkon is gelegen op het zuiden.

Via de trap in de hal bereikt u de vierde verdieping. Op deze verdieping zijn in totaal maar liefst drie slaapkamers. Centraal gelegen is de badkamer voorzien van een dubbele wastafel met verwarmde spiegel, ruime regendouche en een riant ligbad, alsmede een separaat toilet. Door de gehele woning ligt een prachtige eikenhouten visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is per vertrek instelbaar.

De luxe badkamer is voorzien van ruime inloop regendouche, vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel met inbouw kranen en spiegel. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming. Daarnaast zijn er twee separate toiletten welke in dezelfde stijl zijn afgewerkt.

Bijzonderheden
-Het appartement wordt zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper.
-Oppervlakte 137 m2 (NEN 2580 gemeten)
-Prachtig balkon op het zuiden.
-Kleinschalige VvE (4 leden).
-Servicekosten zijn op dit moment nog niet bekend en zullen, zodra alle appartementen verkocht zijn, worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren zelf.
-Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
-Project notaris: Ploeg Notariaat Amsterdam
-Oplevering: direct/in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens