Amsterdam

Amsterdam – Sarphatistraat 88-4

Sarphatistraat 88-4

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
72 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Sarphatistraat 88-4, 1018GT Amsterdam Midden in de gezellige Plantagebuurt bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte appartement (ca. 72m²) aan, onderdeel van een hoogwaardig ontwikkelproject. De recent gerenoveerde woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, twee badkamers en een riant dakterras…

Sarphatistraat 88-4, 1018GT Amsterdam

Midden in de gezellige Plantagebuurt bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte appartement (ca. 72m²) aan, onderdeel van een hoogwaardig ontwikkelproject. De recent gerenoveerde woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, twee badkamers en een riant dakterras gelegen op het Zuiden.

Bereikbaarheid
De Sarphatistraat is een brede doorlopende, autoluwe laan. Op loop afstand bevindt zich dierentuin Artis en de Plantage Muidergracht, waar een boot kan worden afgemeerd. Het gerenoveerde Oosterpark met de vele waterpartijen en speelmogelijkheden, ligt op vijf min loopafstand. Ook het Tropenmuseum, de Hortus, De Stopera, de Hermitage, en het Koninklijk Theater Carré aan de Amstel, bevinden zich in de directe omgeving. Tevens vindt u op loopafstand een royaal aanbod aan winkels, restaurants, cafés, kinderdagverblijven, scholen en universiteiten.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen naar de Ring A10. Met de fiets bent u binnen vijf minuten in het hartje van Amsterdam. Er zijn goede verbinding met het openbaar vervoer met meerdere tramlijnen in de buurt en metrohalte 'Weesperplein' (drie metrolijnen) is slechts enkele minuten lopen.

Indeling

Derde verdieping
Entree met hal en trap naar vierde verdieping.

Vierde verdieping
Hal met separaat toilet verleent u toegang tot de riante woonkamer met open keuken voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat inclusief ingebouwd afzuigsysteem, spoelbak met Quooker, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven. De authentieke balken voorzien van de ruimte van bijzonder veel sfeer en middels openslaande deuren heeft u toegang tot het ruime dakterras (16m²) gelegen op het Zuiden. Aangrenzend aan de woonkamer, bereikt u beide slaapkamers gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning. Beide slaapkamers zijn voorzien van een badkamer en-suite uitgerust met een inloopdouche en toilet.
Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten visgraatvloer en vloerverwarming.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 72m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Hoogwaardig afgewerkt
- Twee slaapkamers met badkamer en-suite
- Vloerverwarming
- Prachtige houten visgraat vloer
- Terras met volledig privacy gelegen op het Zuiden
- Energielabel A+
- Oplevering in overleg
- Projectnotaris Hartman LMH

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens