Amsterdam

Amsterdam – Sassenheimstraat 26-4

Sassenheimstraat 26-4

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
43 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Sassenheimstraat 26-4, 1059BH Amsterdam Op een heerlijke locatie in Amsterdam Zuid vlakbij het Vondelpark bieden wij dit praktisch ingedeelde driekamerappartement (ca. 43m²) met zonnig dakterras aan! Het appartement verkeert in uitstekende staat! Ligging en bereikbaarheid Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt en maakt deel…

Sassenheimstraat 26-4, 1059BH Amsterdam
Op een heerlijke locatie in Amsterdam Zuid vlakbij het Vondelpark bieden wij dit praktisch ingedeelde driekamerappartement (ca. 43m²) met zonnig dakterras aan! Het appartement verkeert in uitstekende staat!

Ligging en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt en maakt deel uit van stadsdeel Zuid. De buurt staat bekend om het rustige wonen op een ideale locatie met alles binnen handbereik. De ringweg A10 bereikt u binnen een aantal minuten en ook met het OV bent u zo in de binnenstad of bijvoorbeeld op luchthaven Schiphol, diverse tram- en buslijnen bevinden zich op loopafstand op het Hoofddorpplein en ook metrostation Heemstedestraat ligt op korte afstand. Parkeren doet u voor de deur. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Aalsmeerweg, het Hoofddorpplein of de Amstelveenseweg en zowel het Rembrandtpark als het Vondelpark liggen op steenworp afstand. De binnenstad en bijvoorbeeld de gezellig Pijp liggen op slechts 15 minuten fietsen.

Indeling
Gemeenschappelijke entree, verzorgd trappenhuis naar de derde verdieping. Privé entree met ruimte voor garderobe en trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Heerlijk lichte woonkamer aan de achterzijde gelegen met een grote glazen pui met vrij uitzicht. De woonkamer is voorzien van een open keuken met kookplaat (gas), vaatwasser, combi-oven en koelkast. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang tot het heerlijk zonnige dakterras van ca. 17m². De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer en beschikt over een douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorzijde bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers waarvan er een nog toegang heeft tot een praktische vliering om spullen op te bergen. Door het gehele appartement ligt een mooie houten parketvloer.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 43m² (NEN2580)
- Twee goed bemeten slaapkamers
- Praktische vliering voor extra opbergruimte
- Heerlijk zonnig dakterras van ca. 17m² met vrij uitzicht
- Erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 15 juli 2054
- Gezonde en actieve VVE (Sassenheimstraat 16-26)
- 25 leden, professioneel beheer door Rappange
- Maandelijkse servicekosten bedragen €68,-
- Onderhoudsplanning aanwezig
- Oplevering medio januari 2022
- Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens