Amsterdam

Amsterdam – Scheepsbouwweg 139*

Scheepsbouwweg 139*

€ 1.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
75 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Scheepsbouwweg 139, 1033PC Amsterdam Geweldig mooi, licht, ruimtelijk (>3,2m hoge plafonds), luxe gestoffeerde en hoogwaardig afgewerkte woning te huur in het hippe Amsterdam Noord. De woning beschikt over twee slaapkamers en een ruime tuin met berging op het zonnige westen! Locatie: Op 2 minuten afstand…

Scheepsbouwweg 139, 1033PC Amsterdam

Geweldig mooi, licht, ruimtelijk (>3,2m hoge plafonds), luxe gestoffeerde en hoogwaardig afgewerkte woning te huur in het hippe Amsterdam Noord. De woning beschikt over twee slaapkamers en een ruime tuin met berging op het zonnige westen!

Locatie:
Op 2 minuten afstand van het pontje naar Amsterdam Centraal, op 10 minuten afstand van de halte van de Noord-Zuid lijn en direct achter de NDSM werf en de IJkantine. Binnen een aantal minuten is de Ringweg A-10 te bereiken. Parkeren doet u voor de deur en is gratis!
De woning betreft een energie neutrale (dus nagenoeg geen energiekosten) woning, binnen de ring van Amsterdam met geen boven- of onderburen en werkelijk alles in fonkelnieuw en luxe afgewerkt! De zonnige tuin ligt op het westen en u heeft beschikking over een eigen berging en een achterom!

Indeling:
Begane grond:
Entree, tochtportaal. U komt de woonkamer binnen in de open keuken aan de voorzijde. Deze keuken is voorzien van een eilandbar, 5-pits inductieplaat, vaatwasser, combi oven en een koel-/vries combinatie. De woonkamer geeft verder aan de achterzijde middels een schuifdeur toegang tot de zonnige en keurig aangelegde tuin. Via een open trap vanuit de woonkamer is er toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en de tweede goede slaapkamer (kinder- of werkkamer) bevindt zich aan de voorzijde. De luxe badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een inloop rainshower, wastafel en zwevend toilet. De badkamer is net zoals de rest van het huis voorzien van vloerverwarming!

Scheepsbouwweg:
De naam herinnert aan de scheepswerf, en met name de nieuwbouwwerf, waar tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw vele zeeschepen zijn gebouwd. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Gestoffeerde tussenwoning van ca. 75m² (NEN2580)
- Twee slaapkamers
- Privé achtertuin met berging en achterom!
- Energie neutrale woning, nagenoeg geen energiekosten!
- Gratis parkeren voor de deur
- Beschikbaar per 1 november 2022
- Niet geschikt voor woningdelers
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Exclusief elektriciteit, water, televisie en internet
- Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur
- Inkomen- en achtergrondtoets wordt verricht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens