Amsterdam

Amsterdam – Schinkelhavenstraat 5HS

Schinkelhavenstraat 5HS

€ 1.350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
133 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Schinkelhavenstraat 5-HS, 1075 VN Amsterdam Uniek, rustig wonen in een van de populairste buurten van Amsterdam! Op de kop van het Vondelpark bieden wij dit unieke benedenhuis (ca. 133m²) met zonnige tuin en tuinhuis aan. Het huis biedt veel verbouwingsmogelijkheden zoals een uitbouw aan de…

Schinkelhavenstraat 5-HS, 1075 VN Amsterdam

Uniek, rustig wonen in een van de populairste buurten van Amsterdam!

Op de kop van het Vondelpark bieden wij dit unieke benedenhuis (ca. 133m²) met zonnige tuin en tuinhuis aan. Het huis biedt veel verbouwingsmogelijkheden zoals een uitbouw aan de achterzijde. De woning is helemaal naar eigen smaak in te richten.

De woning is gelegen op eigen grond. Het charmante familiehuis heeft een schitterend uitzicht op een brede straat zonder doorgaand verkeer.

Kortom: een heerlijk huis op een toplocatie!

Locatie & Bereikbaarheid:
Het is rustig wonen in de Schinkelhavenstraat, aan de rand van het Vondelpark met de bruisende binnenstad van Amsterdam binnen handbereik. De Schinkelbuurt kenmerkt zich als een gezellige buurt met vele horecagelegenheden. Denk hierbij aan gezellige terrassen, cafés en restaurants. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij een van de nabij gelegen supermarkten en de biologische winkel. Tevens treft u verschillende (basis)scholen op een steenworp afstand.
De Schinkelhavenstraat is zeer goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de ringweg A10. Om de hoek zijn diverse bus- en tramlijnen met onder andere verbindingen naar het Centraal Station en Station Lelylaan met een directe verbinding naar Schiphol. Parkeren geschiedt middels vergunningstelsel.

Indeling:
Bel-etage:
Eigen entree op de bel-etage. Hal met garderobe Separaat toilet met fontein. Ruime kamer en-suite met fraai uitzicht. Via originele openslaande deuren bereikt u de achterzijde waar de eetkamer is gesitueerd. Hier heeft u toegang tot het balkon op het zuiden. De half open keuken bevindt zich naast de eetkamer en is voorzien van een RVS werkblad en diverse inbouwapparatuur.

Souterrain:
Middels een interne trap bereikt u het souterrain. Slaapkamer met kast waar C.V.-installatie is gesitueerd. Via een deur heeft u toegang tot de riante achtertuin op het zuiden. Vanuit de slaapkamer komt u in de centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een berging waar tevens de tweede toegangsdeur van de straatkant is gevestigd. In deze ruimte bevinden zich tevens de meterkast en de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. Naast deze ruimte gelegen een slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douche en toilet. Aan de achterzijde de derde slaapkamer waar u via openslaande deuren toegang heeft tot de achtertuin. In de tuin bevindt zich een tuinhuis v.v. water, verwarming, licht en dubbelglas.

Omgevingsvergunning:
Omgevingsvergunning afgegeven voor diverse muurdoorbraken en uitbouw aan de achterzijde.

Schinkelhavenstraat:
De naam herinnert aan de oude uitspanning Schinkelhaven. De straat maakte voor 1922 deel uit van de Schinkelkade. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 133m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Familiehuis
- Gelegen op eigen grond
- Riante tuin op het zuiden (ca. 89m²)
- Tuinhuis van ca. 12m²
- Fraai uitzicht
- Aan de kop van het Vondelpark
- Kleine, actieve VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen: € 150,-
- Energielabel D
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens