Amsterdam

Amsterdam – Schubertstraat 40Huis

Schubertstraat 40Huis

€ 2.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
238 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Zeer royaal en luxe gelijkvloers parterre appartement gelegen in het gewilde Amsterdam Zuid van totaal 280m² BVO (Begane grond: 238,4 m² GO, Souterrain: 41,4 m² GOOI, Tuin: 36m²) op het Zuid-Westen. Parken, uitvalswegen, winkels en internationale scholen liggen binnen handbereik. Locatie: De Schubertstraat staat bekend…

Zeer royaal en luxe gelijkvloers parterre appartement gelegen in het gewilde Amsterdam Zuid van totaal 280m² BVO (Begane grond: 238,4 m² GO, Souterrain: 41,4 m² GOOI, Tuin: 36m²) op het Zuid-Westen. Parken, uitvalswegen, winkels en internationale scholen liggen binnen handbereik.

Locatie:
De Schubertstraat staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid met veel Berlage details. De Beethovenstraat en Stadionweg met een zeer breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn zeer nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Ook diverse stadsparken waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

Bereikbaarheid: station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen krijgen.

Indeling:
Vanuit de zeer ruime hal, voorzien van travertin vloer, zijn de woonkamer en keuken aan de rechterzijde bereikbaar en de slaapkamers aan de linkerzijde.
Er zijn drie ruime slaapkamers. waarvan één met grote inloopkast, wasruimte welke ook gebruikt kan worden als slaapkamer en drie moderne badkamers.

De grote woonkamer heeft twee open haarden en een fraaie rustieke parketvloer. Aansluitend de woonkeuken met toegang tot de tuin op het zuidwesten. Naast de woonkamer is er een studeer/kinderkamer met parketvloer.

Moderne woonkeuken voorzien van diverse (Gaggenau) inbouw apparatuur, travertin vloer en toegang tot de tuin waar men vanaf ca. 13:00 uur de zon heeft.

Master bedroom aan de tuinzijde met grote inloopkast. Deze slaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van grote inloop douche met twee douchekoppen en dubbele Carara marmeren wastafel. De badkamer is uitgevoerd met vloerverwarming.

Tevens heeft men de beschikking over twee gasten slaapkamers met eigen bad/douche kamers en wasruimte welke ook gebruikt kan worden als vierde slaapkamer.

Onder het appartement liggen twee volwaardige kamers (waarvan één in gebruik als slaapkamer) met goede stahoogte (2,34 meter hoog), groot ca. 41m² die eventueel met een binnentrap bij het appartement betrokken kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 238m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Souterrain 41m²
- Tuin 36m²
- Maandelijkse servicekosten € 534,- pm
- Recht van erfpacht. AB 1994: vooruitbetaald tot 30-11-2053
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens