Amsterdam

Amsterdam – Schubertstraat 88I

Schubertstraat 88I

€ 995.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Schubertstraat 88-1, 1077GZ Amsterdam Uniek en ruim appartement (ca. 120m²) gelegen op de eerste verdieping met drie slaapkamers, twee balkons en voldoende opbergmogelijkheden! De woning is gelegen aan een van de mooiste straten van Amsterdam Zuid met prachtig uitzicht over de groene Bernard Zweerskade. Kortom,…

Schubertstraat 88-1, 1077GZ Amsterdam

Uniek en ruim appartement (ca. 120m²) gelegen op de eerste verdieping met drie slaapkamers, twee balkons en voldoende opbergmogelijkheden! De woning is gelegen aan een van de mooiste straten van Amsterdam Zuid met prachtig uitzicht over de groene Bernard Zweerskade. Kortom, een heerlijk appartement van alle gemakken voorzien!

Bereikbaarheid
Het appartement ligt aan een rustige straat in Amsterdam Zuid. De winkels van de Beethovenstraat treft u op loopafstand, evenals Station-Zuid en de Zuidas. U bent zo in het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer (tram 24 en 5) die meerdere haltes in de Beethovenstraat hebben. Als u op zoek naar rust bent, heeft het Beatrixpark op twee minuten loopafstand veel voor u te bieden. De Schubertstraat bevindt zich direct naast het water van de Bernard Zweerskade en heeft een heerlijk uitzicht over het park en het water.

Indeling
Eigen entree. Trap naar boven, garderobe.

Eerste verdieping:
Hal met inbouwkasten en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement treft u twee slaapkamers, beide met toegang tot het zonnige balkon middels openslaande deuren. Dit stenen balkon strekt zich over de gehele voorzijde van het appartement, is gelegen op het oosten en biedt prachtig uitzicht op de groene Bernard Zweerskade. De eerste slaapkamer is tevens voorzien van inbouwkasten. Aangrenzend is de tweede goed bemeten slaapkamer gesitueerd. Via de hal bereikt u de lichte en ruim opgezette woonkamer met voldoende opbergmogelijkheden en tevens toegang tot het balkon middels openslaande deuren. De authentieke schouw voorziet de woonkamer van veel sfeer. Aan de achterzijde van de woning is de luxe keuken van Arclinea gesitueerd, voorzien van oven, combi oven/magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis. Aan weerszijde van de keuken bevinden zich opbergmogelijkheden. Aan de achterzijde van de woning treft u de master bedroom en een werkkamer/washok met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Vanuit zowel dit vertrek als vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon, voorzien van twee inbouwkasten en gelegen op het westen. De goed bemeten badkamer is uitgerust met een ligbad met douche en een wasbak met meubel. Vanuit de hal treft u een separaat toilet met fontein.

De berging is te bereiken via het algemene trappenhuis naar boven.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 119,70 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee balkons
- Drie slaapkamers
- Luxe keuken van Arclinea
- Recht van erfpacht. AB 1994. Huidige tijdvak afgekocht tot en met 30-11-2053
- Berging
- Eigen entree
- Maandelijkse servicekosten: € 344,44
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens