Amsterdam

Amsterdam – Servaes Noutsstraat 10O

Servaes Noutsstraat 10O

€ 575.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
70 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Servaes Noutstraat 10-O, 1074 ED te Amsterdam. Sfeervol en praktisch ingedeeld appartement (70 m²) met patio in het midden. Het appartement maakt deel uit van een in 2013 volledig gerenoveerd pand en verkeerd in uitstekende staat. Aan voorzijde heeft u een prachtig vrij uitzicht. Het…

Servaes Noutstraat 10-O, 1074 ED te Amsterdam.
Sfeervol en praktisch ingedeeld appartement (70 m²) met patio in het midden. Het appartement maakt deel uit van een in 2013 volledig gerenoveerd pand en verkeerd in uitstekende staat. Aan voorzijde heeft u een prachtig vrij uitzicht. Het wooncomfort is optimaal, mede door de goede isolatie en dubbele beglazing. Het appartement bevindt zich om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel midden in de bruisende Pijp.

Bereikbaarheid:
Het appartement bevindt zich op loopafstand van de bekende Albert Cuyp markt. Binnen een paar minuten met fiets, bus of tram bent u in het centrum van Amsterdam. De ingang van het nieuwe metrostation van de Noord-Zuidlijn bevindt zich op loopafstand van het appartement en zorgt voor een zeer snelle verbinding met onder andere het Centraal Station en Station Amsterdam Zuid/WTC.
Het appartement is gesitueerd nabij vele winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden.
Met de auto bent u zo op de snelwegen ring A10 en A2.

Indeling:
Eigen entree. Zeer ruime woonkamer met luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan achterzijde bevindt zich de masterbedroom die toegang biedt tot de patio. Tevens aan achterzijde een werk-/kinderkamer, momenteel zelfs in gebruik als kleedkamer. Badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. Aan voorzijde bevindt zich een ruime bergkast met wasmachine aansluiting.

Servaes Noutstraat:
Michiel Servaes Noutstraat (1630-1693), de eerste klokkenist van het Stadhuis op de Dam. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
-Appartementsrecht, 70 m² (Nen rapport aanwezig)
-Eigen grond, dus géén erfpacht
-VVE bestaande uit 5 leden (MJOP aanwezig)
-Servicekosten bedragen €80,- per maand
-Pand in 2013 volledig gerenoveerd
-Voorzien van dubbel glas
-Door de gehele woning een fraaie lamel parket (eikenhout)
-Parkeren via vergunningstelsel
-Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens