Amsterdam

Amsterdam – Singel 200A/B

Singel 200A/B

€ 1.750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
227 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Singel 200AB, 1016 AA Amsterdam Uniek appartement (ca. 227m²) met parkeerplek in de kelder in het luxe wooncomplex Huize Drie Koningen aan het Singel. Het complex is voorzien van een lift, zwembad, sauna en fitnessruimte. De woning zelfs beschikt thans over luxe elementen waaronder marmeren…

Singel 200AB, 1016 AA Amsterdam

Uniek appartement (ca. 227m²) met parkeerplek in de kelder in het luxe wooncomplex Huize Drie Koningen aan het Singel. Het complex is voorzien van een lift, zwembad, sauna en fitnessruimte. De woning zelfs beschikt thans over luxe elementen waaronder marmeren badkamers, imposante hoge plafonds en raampartijen, een bubbelbad en een stoomdouche.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement bestaande uit twee appartementsrechten is gelegen aan het Singel, middenin het bruisende centrum van Amsterdam. Het Singel is de binnenste gracht: vanaf het IJ stroomt het naar het Muntplein. De plek is historisch te noemen door de vele bekende bouwwerken waaronder de Nieuwe Kerk en het Koninklijk Paleis op de Dam. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op de Nieuwezijds Voorburgwal. Een breed aanbod boetieks, winkels en speciaalzaken vindt u in de welbekende Negen Straatjes. Aan horeca geen gebrek: diverse terrassen, restaurants en gezellige cafés sieren de Amsterdamse grachten. Voor meer vertier kunt u ook de nabij gelegen Jordaan inwandelen. De woning is uitstekend te bereiken. Amsterdam Centraal Station met treinen, trams, metro’s, pontjes en bussen in alle richtingen is dichtbij het appartement gelegen.

Indeling:
Toegang tot het luxe complex middels nette gemeenschappelijke entree. Entree tot het appartement middels dubbele openslaande deuren. Hal met toegang tot de bijkeuken met gootsteen en wasmachine aansluiting. Wanneer u doorloopt treft u twee goed bemeten slaapkamers met badkamer en-suite, uitgevoerd in groen marmer. Op de hal is thans een garderoberuimte met twee aparte toiletten gesitueerd. Middels dubbele openslaande deuren en een witte marmeren trap bereikt u de riante living, gelegen op split level niveau. Door de imposante plafondhoogtes en vele raampartijen heeft dit vertrek een bijzonder luxe uitstraling.
Aan de linkerkant is een fraaie op maat gemaakte kast ingebouwd met extra bergruimte, een kleine koelkast en een wasbak. Middels openslaande deuren is een derde ruime slaapkamer met badkamer en-suite gesitueerd. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bubbelbad, stoomdouche en inloopkast. Vanuit de living bereikt u de hoger gelegen keuken en eetruimte middels een chique witte marmeren trap. De keuken is voorzien van voldoende bergruimte, een 5-pits SMEG gasfornuis, inbouwoven en prachtig blad.

Singel:
Een singel is een water of een weg langs de buitenrand van de stad. In Amsterdam vormde het Singel (de Amsterdammer spreekt van het Singel) in de tweede helft van de vijftiende eeuw de stadsgrens, waarbinnen de muren met poorten werden gebouwd. In die tijd werd die gracht ’t Singel of de Stede gracht genoemd (thans Singel, Kloveniersburgwal en Geldersekade). De huidige Singel heeft de oude naam behouden. Wel is in de zeventiende eeuw door het stadsbestuur hiervoor de naam Koningsgracht geïntroduceerd, maar die naam heeft zich niet kunnen handhaven (bron: Stadsatlas).

Singel 200-208:
Nieuwbouw uit 1921 met Amsterdamse School kenmerken, veel verspringingen in de gevel; versiering met baksteen; hiernaast loopt de Driekoningenstraat; kijkt u daar in dan heeft u fraai zicht op het Bortolotti huis (Herengracht 170-172) en daarboven prijkt de Westertoren.

Drie koningen complex:
Het gehele complex is gerenoveerd in 1997. Het complex is in perfecte staat. De algemene ruimtes worden verzorgd door een conciërge. In het complex bevindt zich een zwembad met jetstream, sauna en fitnessruimte.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 227 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee bergingen in souterrain
- Parkeerplaats in de parkeerkelder, vraagprijs €100.000,- k.k.
- Servicekosten €732,65 per maand
- Totale oppervlakte ca. 227 m²
- Professionele VVE, MJOP aanwezig
- Een zeer luxe uitstraling
- Hoge plafonds
- Drie slaapkamers, drie badkamers
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens