Amsterdam

Amsterdam – Singel 281-3

Singel 281-3

€ 1.750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
179 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

SINGEL 281-BV AMSTERDAM Gelegen op het mooiste gedeelte van het Singel, bieden wij dit luxueus verbouwde dubbele bovenhuis van 179m² (NEN 2580) met drie slaapkamers, twee badkamers en balkon aan. Het appartement heeft aan de voorzijde prachtig zicht op de gracht, is bijzonder luxe afgewerkt…

SINGEL 281-BV AMSTERDAM

Gelegen op het mooiste gedeelte van het Singel, bieden wij dit luxueus verbouwde dubbele bovenhuis van 179m² (NEN 2580) met drie slaapkamers, twee badkamers en balkon aan. Het appartement heeft aan de voorzijde prachtig zicht op de gracht, is bijzonder luxe afgewerkt en beschikt over een eigen entree!

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen tussen de Paleisstraat en de Oude Spiegelstraat in het hart van de grachtengordel. Het appartement is gelegen om de hoek van de Negen Straatjes met al haar fraaie boetiekjes, galerijen, cafés en restaurants. Het appartement is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer (diverse verbindingen op loopafstand bereikbaar) en slechts op enkele minuten fietsafstand van het Centraal Station. Parkeren doet u voor de deur, of in een van de parkeergarages in de nabije omgeving.

Indeling
Begane grond
Eigen entree, trap naar de tweede verdieping.

Derde verdieping
Hal met toegang tot alle verrekken. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De tweede (master) en derde slaapkamer liggen aan de voorzijde en hebben een prachtig uitzicht over de gracht. Een van de slaapkamers heeft toegang tot de eigen badkamer voorzien van regendouche, wastafel en toilet. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een regendouche, dubbele wastafel en toilet. Over de gehele verdieping zijn is de balklaag in het zicht gebracht wat zorgt voor een fraai effect.

Vierde verdieping
Hal, gastentoilet met fontein. Via stalen deuren is er toegang tot de spectaculaire woonkamer. De balklaag is ook hier prachtig zichtbaar en het plafond loopt helemaal door in de nok wat zorgt voor een bijzonder lichte ruimte en een ruim gevoel. De fraaie houten vloer in visgraatpatroon gelegd, de gashaard en de balklaag zorgen er voor dat het een bijzonder sfeervolle woonkamer betreft. De open keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (Miele) waaronder een inductieplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een Quooker. Thans is de woonverdieping voorzien van airconditioning. Aan de achterzijde treft u een heerlijk balkon.

Singel
Een singel is een water of een weg langs de buitenrand van de stad. In Amsterdam vormde de Singel (de Amsterdammer spreekt van het Singel) in de tweede helft van de vijftiende eeuw de stadsgrens, waarbinnen de muren met poorten werden gebouwd. In die tijd werd die gracht ’t Singel of de Stedegracht genoemd (thans Singel, Kloveniersburgwal en Geldersekade). De huidige Singel heeft de oude naam behouden. Wel is in de zeventiende eeuw door het stadsbestuur hier voor de naam Koningsgracht geïntroduceerd, maar die naam heeft zich niet kunnen handhaven.

Kenmerken:
– Dubbel bovenhuis (179 m² NEN2580)
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Eigen entree
– Frans balkon
– Airconditioning op de woonverdieping
– Volledig en hoogwaardig gerenoveerd met de beste materialen
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– VVE bestaande uit 7 leden
– Servicekosten: €164,58 per maand
– Prachtige locatie aan de gracht
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens