Amsterdam

Amsterdam – Singel 299-2

Singel 299-2

€ 1.950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
203 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Singel 299-2, 1012 WH Amsterdam Aan het charmante Singel bieden wij dit stijlvolle appartement van ca. 203m² aan! De woning is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer met luxe open keuken, voldoende opbergmogelijkheden en prachtig uitzicht over de gracht….

Singel 299-2, 1012 WH Amsterdam

Aan het charmante Singel bieden wij dit stijlvolle appartement van ca. 203m² aan! De woning is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer met luxe open keuken, voldoende opbergmogelijkheden en prachtig uitzicht over de gracht. De afwerking is van buitengewoon hoog niveau; kosten noch moeite zijn gespaard!

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen aan het Singel, middenin het bruisende centrum van Amsterdam. Het Singel is de binnenste gracht: vanaf het IJ stroomt het naar het Muntplein. De plek is historisch te noemen door de vele bekende bouwwerken waaronder de Nieuwe Kerk en het Koninklijk Paleis op de Dam. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op de Nieuwezijds Voorburgwal. Een breed aanbod boetieks, winkels en speciaalzaken vindt u in de welbekende Negen Straatjes. Aan horeca geen gebrek: diverse terrassen, restaurants en gezellige cafés sieren de Amsterdamse grachten. Voor meer vertier kunt u ook de nabij gelegen Jordaan inwandelen. De woning is uitstekend te bereiken. Amsterdam Centraal Station met treinen, trams, metro’s, pontjes en bussen in alle richtingen is dichtbij het appartement gelegen.

Indeling

Gemeenschappelijk, goed onderhouden entree met prachtige marmeren details.

Tweede verdieping

Middels de entree op de eerste verdieping bereikt u de elegante hal met garderobe op de tweede verdieping. Deze hal verleent toegang tot de ruime slaapkamer met badkamer en-suite, uitgerust met een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche. Via de riante overloop bereikt u de tussenverdieping waar zich aan de achterzijde van de woning een extra slaap-/werkkamer bevindt met aangrenzend een wasruimte. Deze is voorzien van de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger maar is ook gemakkelijk om te bouwen naar een extra badkamer. Tevens treft u op de tussenverdieping nog een separaat toilet.

Derde verdieping

Op de derde verdieping treft u aan de achterzijde de riante woonkamer voorzien van een sfeervolle gashaard en bijzonder veel lichtinval door middel van de dakramen. Aan de voorzijde, de luxe uitgevoerde open woonkeuken uitgerust met Gaggenau apparatuur zoals een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, koelkast, vriezer, wijnklimaatkast, (stoom-)oven en een spoelbak met Quooker kraan. De grote raampartijen voorzien de ruimte van bijzonder veel lichtinval en bieden prachtig uitzicht over de gracht. Het zonnige dakterras (ca. 10m²) is tevens via deze verdieping bereikbaar.

Vierde verdieping

De elegante trap leidt naar de master bedroom, op de vierde verdieping gesitueerd. Deze riante slaapkamer is uitgerust met een vrijstaand ligbad met adembenemend uitzicht over de gracht. Tevens bevindt zich op deze verdieping een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een separaat toilet. Aan de achterzijde van de verdieping treft u een ruime inloopkast met voldoende opbergmogelijkheden.

Een separate berging van ca. 10m² is in het souterrain van het pand gelegen.

De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 203m² (NEN 2580 rapport aanwezig);
- Volledig verbouwd en gerenoveerd in 2022;
- Fundering is volledig vervangen in 2020;
- Dakterras (ca. 10m²);
- Berging (ca. 10m²) en bergzolder (ca. 6m²);
- Keuken, woonkamer en master bedroom voorzien van airconditioning;
- Monument;
- Domotica;
- Erfpacht AB2000; afgekocht tot en met 15 december 2068;
- VvE professioneel beheerd, bijdrage € 207,- per maand;
- MJOP aanwezig;
- Oplevering in overleg;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens