Amsterdam

Amsterdam – Sloterkade 133A

Sloterkade 133A

€ 600,- P.M.
Share

Parkeerplaatsen (twee stuks) Sloterkade 133 A, 1058 HM Amsterdam. Parkeergelegenheid in een afgesloten garage in stadsdeel Oud-Zuid vlakbij het Hoofddorpplein. De garage bevindt zich in het wooncomplex Sloterstyn en is zeer goed verlicht. De plekken worden steeds schaarser, de parkeertarieven gaan fors omhoog, daarom dus…

Parkeerplaatsen (twee stuks) Sloterkade 133 A, 1058 HM Amsterdam.

Parkeergelegenheid in een afgesloten garage in stadsdeel Oud-Zuid vlakbij het Hoofddorpplein. De garage bevindt zich in het wooncomplex Sloterstyn en is zeer goed verlicht.

De plekken worden steeds schaarser, de parkeertarieven gaan fors omhoog, daarom dus nu een unieke kans om op een mooie locatie in Amsterdam een dubbele parkeerplaats te huren.

Locatie/bereikbaarheid:
De parkeerplaatsen liggen op een markante plek: Voor het huis ligt de Schinkel, een in 1917 gekanaliseerde rivier, waar imposant scheepverkeer aan je deur voorbijtrekt. 'Brug 360', de stalen ophaalbrug voor fietsers en voetgangers, is onderdeel van de 'staande mastroute', en maakt de doorgaande fietsroute naar het Vondelpark mogelijk.

Sloterkade:
Naar het dorp Sloten, dat tot 1-1-1921 het hoofddorp was van de gemeente Sloten, waartoe ook het dorp Sloterdijk en de buurtgemeenschap Osdorp hoorde. De gemeente strekte zich uit van de Haarlemmermeer tot het Noord-Zeekanaal en van de Schinkel tot Halfweg.
Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Garagebox (twee parkeerplaatsen) in Amsterdam
- Gelegen in een afgesloten garage
- Goede verlichting
- Afsluitbare entree met afstandsbediening
- Maximale doorrijhoogte garagebox 2,14 meter en 2,73 meter breed
- Oplevering kan per medio augustus

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens