Amsterdam

Amsterdam – Sloterweg 858B

Sloterweg 858B

€ 1.750.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
245 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Amsterdams Buiten Een domein, in een dorp, in de stad. Dat is Amsterdams Buiten. Vier exclusieve nieuwbouwvilla’s met een bijzonder hoog niveau van afwerking. Op een eigen domein aan de groene Sloterweg in het dorpje Sloten, gemeente Amsterdam. Vlakbij sportvoorzieningen voor de kinderen, De Nieuwe…

Amsterdams Buiten

Een domein, in een dorp, in de stad. Dat is Amsterdams Buiten. Vier exclusieve nieuwbouwvilla’s met een bijzonder hoog niveau van afwerking. Op een eigen domein aan de groene Sloterweg in het dorpje Sloten, gemeente Amsterdam.

Vlakbij sportvoorzieningen voor de kinderen, De Nieuwe Meer en Het Amsterdamse Bos. Op tien autominuten van de Zuidas en op een kwartiertje fietsen van de binnenstad.

Het domein

Over het bruggetje en door het hek komt u op een eigen laantje met vier villa’s. Parkeren kan bij het eigen huis. Amsterdams Buiten is volledig omringd door water. Uw eigen eilandje in Amsterdam.

Vier nieuwbouwvilla’s

De nieuwbouwvilla’s zijn 231 en 245 m2 groot en komen op kavels van 645 tot 682 m2. De royale vrijstaande huizen zijn voorzien van een separate woonkeuken en living, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte wasruimte.

Architect Lolke Wijtsma van VMEZ Architecten tekende een plan dat past in de omgeving: met een afwerking in een bruin-rode baksteen en in steen met een gevelbekleding van stoer donker hout. De kwaliteit van het plan laat zich zien in grote raampartijen, verborgen regenpijpen, strakke dakpannen. Verantwoordelijk voor de realisatie is de gerenommeerde aannemer in exclusieve woningen ThuisinBouwen.

Energie anno nu

De vier villa’s van Amsterdams Buiten worden zeer energiezuinig en comfortabel : voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en actieve vloerkoeling op alle verdiepingen en PV-panelen. Dit alles resulteert in een A++++ (4x plus) energielabel.

Zeer hoog niveau van afwerking

De huizen worden op een zeer hoog niveau opgeleverd: door het gehele huis komen eikenhouten parketvloeren met een hoge plint, gladde wanden en plafonds en houten stompe deuren in houten kozijnen met hoogwaardig beslag. De badkamers zijn voorzien van onder andere tegelwerk van 60x60 cm op wand en vloer, een inloop-regendouche met
Easydrain, sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe.

Opties: 5 slaapkamers en een veranda

De villa’s kennen zeer veel bouwkundige opties, zo is de locatie van de living te ruilen met die van de woonkeuken, is er een grote of een kleinere veranda te maken, een inbouwkast in combinatie met een derde badkamer, of kan de grote wasruimte op de eerste verdieping worden omgebouwd tot een vijfde slaapkamer.

In de showroom van ThuisinBouwen kunt u de verdere binnenafwerking uitzoeken - aanpassingen in de badkamers, andere vloeren, kasten op maat, verlichtingsplan, domotica, laadpalen, waterontharder of een buitenkeuken… U kunt dit soort zaken via ThuisinBouwen betrekken, maar uiteraard ook zelf organiseren met een eigen interieurarchitect.

Andere wensen? Uiteraard is er heel veel mogelijk. Architect Lolke Wijtsma gaat graag met u schetsen.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens