Amsterdam

Amsterdam – Soetendaal 200

Soetendaal 200

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
126 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Soetendaal 200, 1081BS Amsterdam Familiehuis (ca. 126m²) met veel potentie onder de rook van de Zuidas. De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers en een achtertuin op het zonnige zuiden. Er is de mogelijkheid tot uitbouwen en/of het realiseren van een extra verdieping. Door…

Soetendaal 200, 1081BS Amsterdam

Familiehuis (ca. 126m²) met veel potentie onder de rook van de Zuidas. De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers en een achtertuin op het zonnige zuiden. Er is de mogelijkheid tot uitbouwen en/of het realiseren van een extra verdieping. Door de eindeloze mogelijkheden kan iedereen zijn droomhuis hier creëren.

Locatie/bereikbaarheid:
De ruime woning is gelegen in het rustige Buitenveldert, in Amsterdam Zuid. Buitenveldert kenmerkt zich door de groene omgeving en uitstekende ligging. De Zuidas, de andere Amsterdamse stadsdelen alsmede het centrum van Amstelveen zijn zeer goed bereikbaar. Vlakbij de woning bevindt zich Groot Gelderlandplein met een breed aanbod winkels, supermarkten en speciaalzaken. Hier vindt u ook diverse fijne koffiezaken, restaurants en lunchtentjes. Ook kunt u terecht bij de Buitenveldertselaan voor de dagelijkse boodschappen. Aan scholen ook geen gebrek: diverse (internationale) scholen zijn in de buurt gesitueerd. Voor sport en recreatie kunt u terecht in de nabij gelegen parken waaronder het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amsterdamse Bos met bosbaan, het Beatrixpark en het Amstelpark. De woning is uitstekend te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving, verschillende bus- en tramhaltes zijn op een steenworp afstand gelegen. Met de auto bereikt u de uitvalswegen A10 en A2 binnen enkele minuten.

Indeling:
Entree met tochtportaal. Aan de rechterzijde een bijkeuken met voldoende bergruimte, voorzien van de benodigde aansluiting voor een wasmachine. De C.V.-ketel is hier thans gesitueerd. Hal met toegang tot alle vertrekken voorzien van garderobekast. De dichte keuken met grote raampartijen is aan de voorzijde gelegen. Een van de vele mogelijkheden van dit huis is om de keuken bij de woonkamer te betrekken en zo een open (woon)keuken te creëren. Separaat toilet met fontein. Ruime woonkamer met grote schuifdeuren die de toegang verschaffen tot de riante tuin. De tuin, met terras is gelegen op het zonnige zuiden en heeft een achterom. Zo parkeert u de Biro, fiets of scooter netjes in de achtertuin. Door het vele groen geniet u van de zon met alle privacy. In de woonkamer heeft u nog extra bergruimte in de trapkast.

Eerste verdieping:
Hal met toegang tot de vier goed bemeten slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde zijn twee ruime slaapkamers met op maat gemaakte kasten gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers gelegen. Een zonnig balkon kijkt uit op de groene tuin. Ook deze verdieping beschikt over grote raampartijen waardoor het heerlijk licht is. Kortom: dit is een huis met onwijs veel potentie. Tot slot is er een mogelijkheid om de woning te voorzien van een extra woonlaag waardoor een woonoppervlakte van ruim 180m2 kan worden gecreëerd.

Bijzonderheden:
– Oppervlakte 125,70 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Huis met eindeloze mogelijkheden
– Vier goed bemeten slaapkamers
– Mogelijkheid tot uitbouwen en een opbouw, te realiseren woonoppervlakte ruim 180m²
– Zonnige tuin (ca. 87m²) op het zuiden met achterom
– Erfpacht: afgekocht tot 2034; AB 1955 aanvraagdatum (korting) is niet vastgelegd.
– Oplevering in overleg
– Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens