Amsterdam

Amsterdam – Sonneveld 40- 1

Sonneveld 40- 1

€ 625.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
107 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

SONNEVELD 40-1, 1082EZ AMSTERDAM Ruim, compleet gerenoveerd appartement (ca. 107m²) met een heerlijk balkon op het zuidwesten, gelegen op een perfecte locatie in Buitenveldert. Het appartement is erg licht en beschikt over een ruime garage (separaat te koop) in de onderbouw. Bereikbaarheid De Sonneveld is…

SONNEVELD 40-1, 1082EZ AMSTERDAM
Ruim, compleet gerenoveerd appartement (ca. 107m²) met een heerlijk balkon op het zuidwesten, gelegen op een perfecte locatie in Buitenveldert. Het appartement is erg licht en beschikt over een ruime garage (separaat te koop) in de onderbouw.

Bereikbaarheid
De Sonneveld is gelegen in een rustig stukje van Buitenveldert. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er aan de Buitenveldertselaan diverse winkels gelegen, maar ook het winkelcentrum Groot Gelderlandplein is op loopafstand gelegen. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar hier bevinden zich ook diverse kledingzaken, cafés en restaurants. Dichtbij bevinden zich goede tram- en busverbindingen met de binnenstad van Amsterdam en voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Ook de Ring A10 is eenvoudig te bereiken.

Indeling
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De luxe keuken bevindt zich aan de aan de voorzijde van de woning en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten. De woonkamer heeft ramen aan zowel de voor- als achterzijde waardoor er veel licht is. De openhaard voorziet de ruimte van veel sfeer. Gesitueerd aan de achterzijde, de eerste slaapkamer. Vanuit de hal zijn het separate toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en de nodige aansluitingen voor de wasmachine en droger. Op de begane grond bevinden zich de master bedroom, een inloopkast en nog een inbouwhalkast. De woning is voorzien van houten vloer. De garage bevindt zich in de onderbouw.

Kortom, een heerlijk appartement van alle gemakken voorzien!

Sonneveld:
Middeleeuws huis van het geslacht Van Zonneveld in Valkenburg (Limburg), gesloopt in 1789. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

BIJZONDERHEDEN
- Appartementsrecht, ca. 107m² (NEN-2580)
- Garagebox te koop voor € 45.000,- kk
- Zonnig balkon van ca. 7 m² gelegen op het zuidwesten
- Eigendom belast met erfpacht
- AB 1994, tijdvak t/m 15 januari 2035
- Compleet gerenoveerd in 2017
- Ruime, gezonde en actieve VvE, professioneel beheer
- Servicekosten € 235,20 pm
- Garage in de onderbouw
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens