Amsterdam

Amsterdam – Spaarndammerstraat 53-2

Spaarndammerstraat 53-2

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
60 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Spaarndammerstraat 53-2, 1013 TA Amsterdam Aan de populaire Spaarndammerstraat bieden wij dit gezellige hoekappartement (ca. 60m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living met open keuken en een goed bemeten slaapkamer. Het is heerlijk wonen in de…

Spaarndammerstraat 53-2, 1013 TA Amsterdam

Aan de populaire Spaarndammerstraat bieden wij dit gezellige hoekappartement (ca. 60m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living met open keuken en een goed bemeten slaapkamer. Het is heerlijk wonen in de Spaarndammerbuurt met alle gezelligheid en gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen op de hoek van de Spaarndammerstraat met de Assendelftstraat. De Spaarndammerstraat is een gezellige, levendige straat met op loopafstand een gevarieerd aanbod aan winkels, gezellige cafés en restaurants, zoals Café de Walvis, Dignita, Bar Moos en restaurant Freud. Ook het REM eiland en Pont 13 zijn om de hoek en bieden schitterend uitzicht over het IJ.
De woning ligt vlakbij de hippe buurt De Houthavens met tal van scholen, kinderdagverblijven, sportfaciliteiten, trendy bars en sfeervolle restaurants. Voor sport en recreatie kunt u ook terecht bij het Westerpark of her Westergasterrein. Daarnaast bereikt u middels het pontje ook heel snel de hippe NDSM-werf in Noord, fietst u zo de Jordaan in of staat u op de Haarlemmerdijk! De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend met diverse tram- en bushaltes op een steenworp afstand gelegen. Per auto bereikt u via de S102 of S103 binnen enkele minuten de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling
Gemeenschappelijk entree.

Tweede verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de gezellige living met open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en spoelbak. Het appartement is op een hoek gelegen waardoor de raampartijen zowel het eet- als het woonkamergedeelte van bijzonder veel lichtinval voorzien. De goed bemeten slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is centraal gesitueerd en voorzien van een douche en wastafel. Het toilet treft u separaat in de hal evenals het washok met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 60m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Energielabel C
- Actieve Vve, professioneel beheerd. Maandelijkse bijdrage: € 61,- per maand
- Dubbel glas
- Eigen grond
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens